duminicã, 10 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Fost traficant de droguri, recent eliberat din penitenciar, a furat de la Boul Roșu un ghiveci evaluat la un preț de parcă ar fi fost plin cu cannabis

  de Special Arad | 22 iulie 2020, 12:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Dacă în trecut s-a ocupat de lucruri „mărețe” și a optat pentru traficul de droguri, proaspăt eliberat din penitenciar, M.A.V a revenit în forță, dar cu alte preocupări. După doar câteva luni în care s-a bucurat de libertate, tânărul a reușit să ajungă din nou în atenția polițiștilor. El a furat probabil cel mai scump ghiveci pe care l-a văzut, dar a fost prins în aceeași zi și predat polițiștilor pentru a putea fi cercetat. De asemenea, acesta și-a recunoscut faptele din trecut fără să ezite și a declarat că a recurs la furt din cauza lipsei banilor.

  „În după amiaza zilei de 21.07.2020, polițiștii locali din cadrul Serviciului Ordine Publică și Supraveghere Comunitară aflați în patrulare în zona Boul Roșu au fost sesizați cu privire la furtul unui obiect din curtea unui imobil de pe strada Tribunul Dobra, evaluat la 300-400 euro. În baza datelor de identificare furnizate de păgubit, polițiștii locali au procedat la verificări în zonă și, după 5 ore de căutări, aproximativ la orele 21ºº, au luat contact chiar în fața magazinului Profi din Piața Arenei cu M.A.V., în vârstă de 22 de ani, domiciliat în Arad. Conform propriilor declarații, bărbatul are antecedente penale, fiind eliberat de aproximativ șapte luni din penitenciar, unde a finalizat o condamnare pentru trafic de droguri. Invocând lipsa mijloacelor de subzistență, M.A.V., domiciliat în zonă, a recunoscut că, în seara zilei de 20.07.2020, a sustras bunul reclamat. Respectivul a fost predat polițiștilor din cadrul IPJ Arad pentru continuarea cercetărilor, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt”, au declarat reprezentanții DGPL Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.