Fost șef din Poliția Timiș, care coordona activitatea și în județul Arad a fost numit director general al Biroului Român de Metrologie Legală

  de - | 27 martie 2019, 12:45 PM | Naţional

  0

  Un fost șef din Poliția Timiș a fost numit, astăzi, în fruntea unei instituții de control din România, având rang de secretar de stat. Fostul șef al Poliției Rutiere Timiș, Filip Stancu, a fost numit director general al Biroului Român de Metrologie Legală, din cadrul Ministerului Economiei. După ce s-a pensionat din MAI, din 2013 și până în prezent, Stancu a condus direcția regională Timișoara, coordonând activitatea din județele Timiș, Caraș Severin, Arad și Hunedoara. ”Îmi propun ca în perioada următoare să demarez activități de control la nivel naționale pentru toate mijloacele de măsurare care se folosesc în domeniul public, de la cântare până la pompe de benzină”, a declarat, pentru PRESSALERT.ro, Filip Stancu.

  sursa: pressalert

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.