miercuri, 29 mai, 2024

Special Arad Logo

  Fost parlamentar implicat într-un scandal de agresiune

  de - | 13 septembrie 2016, 8:30 AM | Naţional

  0

  Cristian Boureanu a ajuns, luni după amiaza, la Secţia 2 de Poliţie din Capitală, după ce fiica sa l-a acuzat de agresiune, poliţiştii fiind sesizaţi de un trecător. Fata, în vârstă de 16 ani, a fost filmată în timp ce plângea, acuzându-şi tatăl că a agresat-o.

  „În jurul orei 13.00 a fost formulat un apel 112 în care se sesiza faptul că un bărbat încerca să urce, fără acordul ei, o tânară într-un autoturism aflat pe raza sectorului 1. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie care au constatat faptul că cele două persoane sunt tată şi fiică şi conflictul ar fi fost declanşat de plecarea minorei de la domiciliu. Persoanele au fost conduse la secţia de poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept”, a anunţat Poliţia Capitalei.

  Poliţiştii anunţă că au fost sesizaţi şi cei de la Protecţia Copilului.

  Fostul parlamentar a fost dus la secţia de poliţie pentru a se stabili situaţia de fapt, neexistând o sesizare privind părăsirea de domiciliu a fetei. Poliţia a deschis un dosar de rele tratamente aplicate minorului.

  sursa: Mediafax

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.