Update Forțe ale ISU caută în zona localității Obârşia un bărbat care a rămas în pană cu motorul enduro

  de - | 11 august 2019, 7:49 PM | Știri Arad

  2

  Comunicat.  O persoană a rămas în pană cu motocicleta de enduro în pădure, mai sus de localitatea Obârșia, fără semnal la telefon. Au fost alocate forțe de intervenție de la Sectia de Pompieri Barzava, 2 Pompieri cu o auto de teren, 1 echipaj SMURD de tip B 2 jandarmi cu un auto de teren, 2 polițiști de la postul Petriș, 2 angajați de la Ocolul Silvic cu un auto de teren. Apelul la 112 a fost preluat de către colegii din județul HD. Apelantul susține ca este obosit şi deshidratat. Localizarea a fost făcută de către colegii de la 112 Hunedoara în funcție de coordonatele pe care le-a furnizat apelantul.

  UPDATE: Victima, un bărbat de 42 de ani din județul Gorj a fost găsit de plt. Maj Leric George, de la Sectia Bârzava, aflat în timpul liber, membru a unui club de Enduro. A fost predat, coborât până la echipajul SMURD, este în stare bună, doar deshidratat.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  5 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.