marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Forme, structuri și iluzii multi-dimensionale – un »switch« ambiental între umbră și lumină

  de Tomck@t | 7 decembrie 2014, 12:09 AM | Cultură | Recomandările editorilor | Video

  0

  În sala „buzunar” a Galeriei DELTA, concomitent cu vernisajul expoziției „Sculptură Monumentală” a artistului Dumitru Șerban, vineri seara s-au aprins becurile și pentru proiectul „LAND-ART – Forme şi structuri ambientale”… apoi s-au stins și s-au aprins din nou, însă doar câteva beculețe. Făcea parte din menirea instalației, sala oscilând și ondulându-ne între reverberațiile luminozității extreme… și jocul LED-urilor ce vibrau din beznă și din surdină.

  Cuiburi, tuneluri, temnițe, rețele, origami – întreaga structură, luată integral, creează o stare și o iluzie multi-dimensională – totul pe baza compozițională a unui joc de lumini și umbre.

  Acest proiect reuneşte, în expoziţie, lucrări foarte recent realizate de aproximativ 15 tineri studenți ai facultății de design din cadrul UAV, în colaborare cu Dr. în Arte Vizuale Delia Brandusescu. Expoziția reprezintă lărgirea orizontului în ceea ce priveşte viziunea asupra artei contemporane în spaţiul public.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.