duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Formația The Skywalkers va concerta la Târgul de Iarnă din Arad

  de Special Arad | 18 decembrie 2019, 8:35 AM | Muzică | Știri Arad

  0

  Comunicat. Tinerii timișoreni The Skywalkers vor susține un concert în acest weekend, la Târgul de Iarnă din Arad. Ei vor urca pe scena din parcul Mihai Eminescu sâmbătă 21 decembrie, la ora 18:00.

  Thea Marconi – singer și songwriter: “Suntem fericiți să cântăm la Arad. A trecut ceva vreme de la ultima noastră prezență aici. Avem surprize frumoase pentru publicul arădean pe care îl invităm să ne descopere. Suntem convinși că muzica noastră va umple de bucurie și încântare inimile tuturor.”

  The Skywalkers înseamnă patru tineri muzicieni care se remarcă prin compoziții rock cu influențe pop, soul sau funk. Piesele lor au un mesaj bine definit, o energie aparte și un optimism caracteristic vârstei, un vibe special care îi particularizează subliniindu-le unicitatea.

  Trupa s-a format în 2015 și are deja o consistentă experiență muzicală. Au cântat pe scene importante în cadrul unor festivaluri și evenimente de profil, iar anul trecut au lansat albumul lor de debut – ”The Way I Feel”. Albumul este disponibil în format fizic (CD), digital și online pe majoritatea platformelor de streaming.

  Thea Marconi – ”Pe lângă concertele pe care le avem în această perioadă, suntem prezenți și în studio unde înregistrăm piesele noastre noi. Suntem entuziaști, totul iese foarte bine și abia așteptăm să le lansăm”.

  Vă invităm la un concert cu muzică originală, dar și cu piese specifice acestei perioade a anului. Pentru că și Moș Crăciun este un Skywalker.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.