sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Formaţia Bad Things, în deschiderea concertului din Capitală al trupei 30 Seconds to Mars

  de Special Arad | 11 iunie 2014, 6:51 PM | Muzică

  0

  Formaţia rock americană Bad Things va concerta, pe 5 iulie, în deschiderea concertului trupei Thirty Seconds to Mars care se va desfăşura la complexul Romexpo din Bucureşti, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

  Trupa Bad Things este compusă din cântăreţul Davis LeDuke, basistul Jared Palomar, chitaristul Anthony Sañudo, bateristul Lena Zawaideh şi chitaristul Shaun White.

  Albumul de debut, intitulat „Bad Things”, a primit recenzii foarte bune de la lansarea sa pe piaţă, pe 21 ianuarie, de casa de discuri Warner Brothers Records.

  Bad Things a susţinut în toamna anului 2013 un turneu în America de Nord, ce a inclus festivalul de la Lollapalooza din Chicago, festivalul Osheaga din Montreal şi Voodoo Music şi Art Experience din New Orleans, câştigând astfel aprecieri.

  Accesul la concertul din 5 iulie se va face începând cu ora 17.30.

  Biletele sunt disponibile în reţeaua Eventim şi online, pe www.eventim.ro. Pachetele VIP sunt disponibile pe http://www.adventuresinwonderland.com.

  img1

  142118a30 Seconds to Mars este o formație americană de rock din Los Angeles, California, condusă de actorul Jared Leto, el fiind vocalistul formației, chitarist și compozitor.

  Trupa și-a consolidat reputația ca fiind una dintre cele mai spectaculoase trupe live din lume, printr-un turneu mondial masiv, care va aduce cel mai recent album, „LOVE LUST FAITH + DREAMS”, și în România, pentru ceea ce promite a fi unul dintre cele mai mari concerte din vara lui 2014.

  Organizatori evenimentului sunt Marcel Avram, East European Production şi D&D East Entertainment.


  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.