luni, 11 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Ford furat din Germania, depistat la vama Nădlac

  de Special Arad | 26 februarie 2018, 11:59 AM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  foto de la fața locului

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un autoturism marca Ford, în valoare de 14.000 de lei, căutat de autorităţile din Germania.

  În data de 25.02.2018, ora 17.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră pe sensul de intrare din ţară, cetăţeanul apatrid Trandafir S., în vârstă de 52 de ani, şofer al unui autoturismul înmatriculat în Germania, marca Ford, an de fabricaţie 2000.
  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport certificatul de înmatriculare.
  În urma verificărilor în baza de date s-a constatat că mijlocul de transport figurează ca “bun căutat pentru folosire ca probe în cadrul procedurilor penale“ de autorităţile din Germania.
  Faţă de cele constatate, Trandafir S. a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Germania şi că el doar l-a împrumutat de la nepotul său pentru a veni în vizită în România.
  Mijlocul de transport, în valoare de 14.000 lei, este indisponibilizat la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor. În cauză poliţiştii de frontieră au întocmit actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.