Focuri de armă la Londra, după ce un vehicul a intrat în maşina ambasadorului Ucrainei

  de - | 13 aprilie 2019, 6:11 PM | Internaţional

  0

  Ambasada Ucrainei la Londa (foto: Google Street View)

  Poliţia britanică a deschis focul asupra unui vehicul care a intrat în maşina personală a ambasadorului Ucrainei la Londra în această dimineaţă, scrie stiripesurse.ro, care citează News.ro și The Telegraph.

  Incidentul a avut loc în faţa ambasadei Ucrainei, în zona Kensington.

  Denys Sienik, purtător de cuvânt al ambasadei Ucrainei, a declarat că un vehicul necunoscut a intrat în maşina ambasadorului sâmbătă dimineaţa, iar bărbatul aflat la volan reprezenta o ameninţare, astfel că poliţia a fost nevoită să deschidă focul.

  Sienik a precizat că zvonurile conform cărora au existat focuri de armă trase din maşină sunt false.

  Nu se ştie dacă bărbatul din maşină a fost rănit, însă el a fost ulterior scos din maşină şi reţinut.

  Sienik nu cunoştea motivul atacului şi nici cetăţenia bărbatului arestat. El a precizat că ambasada nu a primit ameninţări în ultimele săptămâni şi că toţi membrii staff-ului sunt în siguranţă. Zona a fost izolată de poliţie.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.