Focuri de armă, aseară, în București! Un bătrân a fost rănit

  de - | 9 iunie 2019, 3:45 PM | Naţional

  0

  Focuri de armă, sâmbătă seară, în Bucureşti. Un bărbat a folosit un pistol cu bile și a rănit o persoană în zona capului. Martorii spun că victima, un bărbat în vârstă, a fost pur şi simplu alergată pe stradă de agresorul de 50 de ani. Omul a reuşit în cele din urmă să se adăpostească într-un supermarket. Atacatorul, prins iniţial de un martor al incidentului, a fost reţinut în această dimineaţă.

  Martor: Bătrânul mergea pe stradă, normal. Pur şi simplu a tras în el, îşi încărca pistolul şi trăgea.

  Alarma s-a dat în Capitală la ora 21.26, când trecătorii speriaţi de focurile de armă au sunat la 112. Întreg incidentul a avut loc pe Bulevardul Carol I din sectorul 2 al Capitalei. Un bărbat în vârstă de 50 de ani a tras mai multe focuri de armă cu un pistol cu bile şi a reuşit să rănească o altă persoană în zona capului.

  Martorii povestesc că atacatorul l-a fugărit pur şi simplu pe bătrânul rănit pe stradă, trăgând în continuu, până când victima s-a refugiat într-un magazin.

  Martor: După ce fugea, trăgea spre Mega, încontinuu trăgea, încărca şi trăgea încontinuu. 

  -Era ora la care nu prea era lume, dar dacă era devreme, două-trei ziua… Ies copii pe aici, iese lumea!

  Pistolarul a fost oprit de un martor al incidentului, care l-a reţinut până la sosirea poliţiştilor şi a medicilor.

  Martor: L-a prins Mielu pe partea cealaltă, că voia să fugă, a fugit după el!

  Atât victima, cât şi agresorul au avut nevoie de îngrijiri medicale.

  Bine că nu are omul ăsta nimic!

  De la spital, suspectul a ajuns direct la secţia de poliţie. Este cercetat pentru lovire şi tulburarea liniştii şi ordinii publice.

  sursa: digi24

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.