Focar de infecție? Bazinul pentru copii de pe Ștrandul Neptun s-a făcut… verde

  de Lucian Dănilă | 15 august 2014, 2:21 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Ocupați mai mult cu umbreluțele, cu corturile și cu amenajările scenelor pentru Zilele Aradului, cei care se ocupă de bunul mers al lucrurilor pe Ștrandul Neptun au cam uitat de apa din bazine. Mai multe mămici s-au plâns în ultimele zile de culoarea și mirosul apei din bazinul pentru copii.

  Este vorba despre bazinul pentru copii situat în zona de 2,5 lei biletul. Cel din spatele zonei comerciale, între Restaurantul Rațio și Podul Decebal. „Vaiii! Chiar e dezastru… Așa apă murdară nu am nimerit niciodata. Probabil se gândeau că vin oricum ploile și nu se merita să o mai schimbe”, scrie pe contul de facebook, una dintre mămici.

  „Chiar mă gândeam ieri ce bine ar fi dacă ar citi cine trebuie comentariile de la postarea cu bazinul. Să vadă cum un oraș așa mare nu este în stare să faca un ștrand ca lumea. Sau măcar curat dacă nu altfel, să nu îți fie scârbă să intri în apă. În Ungaria chiar și satele mici pot să facă asta”, continuă aceeași mămică.

  La comentariile acesteia, au urmat și răspunsuri: „nici eu nu am mai văzut-o așa și nici nu am putut să-mi imaginez că poate să existe așa ceva. Îți dai seama ce focar de infecție, nici nu vreau să mă gândesc. Noi am fost pe ștrand la un grătar la căsuțe, dar bazinele erau pline de copii, chiar și copii de doar câteva luni”, a venit răspunsul unei alte mămici.

  „Am fost și noi ieri, dar nu am intrat în apa că m-am speriat. Zicea un nene de acolo că apa nu a mai fost filtrata de trei săptămâni, că sunt ceva probleme cu bazinele. Oricum ar fi, cine se ocupă de problema asta este de-a dreptul inconștient”, au continuat comentariile.

  Așa cum se vede și în fotografia de mai jos, apa efectiv s-a înverzit…

  strand apa 1

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. De cand a trecut la Recons …nu mai intereseaza pe nimeni….apropo intr-o zi eram cu copilul la strand …in perioada cand a inceput sa fie vizibil apa verde si tulbure….am bagat copilul in bazinul cu topoganul dezafectat…era mai limpede….apoi, din plictiseala ma uitam dupa individul cu tricou ,,recons,,, iar ce a facut m-a socat: a mers la toaleta…in picioarele goale…iar cand s-a intors si-a spalat efectiv picioarele in bazin probabil de urina….nu i-am zis nimic doar dupa ce a plecat…atunci am realizat ce a facut…asta e doar e 2,5 lei biletul…prea ieftin , prea ca la tara….

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.