sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Floyd Mayweather se retrage din postura de campion. Ce s-a întâmplat azi-noapte

  de - | 13 septembrie 2015, 10:55 AM | Sport

  0

  Floyd Mayweather a castigat si ultimul meci al carierei si se retrage din postura de pugilist neinvins si de detinator al mai multor centuri mondiale. Americanul l-a batut pe Andre Berto la puncte, potrivit sport.ro.

  Floyd Mayweather s-a retras cu un meci „ca pe vremuri”. Americanul a controlat de la un capat la altul disputa cu Andre Berto, pe care a castigat-o in urma unei decizii unanime a arbitrilor.

  Mayweather, care si-a aparat un titlu mondial pentru a 26-a oara, egalandu-l pe legendarul Joe Louis, a atins si recordul lui Rocky Marciano: 49 de victorii si 0 infrangeri.

  „Este oficial, cariera mea e gata. Am cucerit tot, am realizat tot ce se putea. Nu mai este nimic pentru mine in acest sport”, a spus Floyd Mayweather la finalul meciului cu Berto, disputat la MGM Grand din Las Vegas.

  Andre Berto a fost incapabil sa-i puna probleme lui Mayweather, statisticile aratand si ele acest lucru. Supercampionul Mayweather a dat 232 de lovituri, in timp ce Berto doar 83.

  Berto avea inaintea acestui meci 30 de victorii si 4 infrangeri la profesionisti.

  Sursa: Sport.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.