vineri, 12 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Tripa (PSD): „PNL Arad continuă campania murdară, prin exercitarea de presiuni asupra primarilor social-democraţi” (P)

  de - | 29 noiembrie 2016, 12:15 PM | Electoral

  0

  COMUNICAT. „PNL demonstrează încă o dată că nu este capabil să ducă o campanie curată fără a recurge la presiuni politice, elemente grosiere de manipulare şi alte tertipuri aflate la limita legii”, afirmă secretarul executiv al PSD Arad, Florin Tripa.

  Consilierul judeţean este de părere că trebuie făcută o distincţie clară între actul administrativ în sine şi elementul politic, iar cetăţenii nu trebuie să cadă victimă unor jocuri şi calcule politice nefaste iniţiate de dreapta.

  „Nu este admisibil ca PNL Arad să exercite presiuni prin aparatul liberal de conducere al Consiliului Judeţean asupra primarilor social-democraţi din judeţ.Iustin Cionca, Sergiu Bîlcea şi Claudia Boghicevici ar trebui să se tempereze în plină campanie electorală şi să nu mai inventeze diverse pretexte ridicole de convocare a edililor PSD din regiune. Deciziile de ordin administrativ nu au nimic de-a face cu campania murdară a PNL, care de la împrăştierea de fiţuici toxice în municipiu şi judeţ şi până la utilizarea microbuzelor şcolare în interes electoral nu se dă în lături de la nimic. Aceasta este şcoala politică şi metodologia de acţiune pe care au deprins-o de la Băsescu, Boc şi evident Falcă, politicieni care au pus umărul serios în ultimul deceniu la ruinarea acestei ţări”, spune liderul social-democrat Florin Tripa.

  Biroul de presă al PSD Arad

  Comandat de PSD ARAD. Executat de PROFESSIONAL WEBDESIGN  SRL-D.  Cod Unic de Identificare Atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea Mandatarului Financiar: 11160007​

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.