duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Florin Tripa (PSD): „Înființarea de centre de colectare și procesare legume-fructe, un punct vital al programului PSD pentru agricultură” (P)

  de - | 16 noiembrie 2016, 11:41 AM | Electoral

  0

  COMUNICAT. Agricultura poate deveni un motor al economiei românești,  dar numai după ce vom conștientiza importanța acestui sector vital al societății noastre.  De aceea, PSD se va bate pentru șanse egale oferite  fermierului român cu fermierii celorlalte state ale Uniunii Europene. Secretarul executiv al PSD Arad, Florin Tripa spune că social-democrații  vor reda demnitatea țăranului român, care a fost umilit de actualul Guvern technocrat. „Amintesc faptul că Guvernul Zero a întârziat acordarea subvențiilor în agricultură cu un an de zile, ceea ce a produs o adevărată criză în acest domeniu. Să nu uităm cum fermierii au fost  obligați să vină la Ministerul Agriculturii pentru a-și cerși drepturile”, a mai spus Tripa.

  Acesta este motivul pentru care  Partidul Social Democrat  propune  un dialog deschis cu agricultorii, pentru a le  rezolva toate problemele. Liderul PSD susține că o mare importanță pentru dezvoltarea sectorului agricol în județul Arad  o reprezintă înființarea de centre de colectare și procesare legume-fructe, un pas esențial pentru crearea de productivitate în acest sector.

  „Precizăm că Uniunea Europeană acordă subvenții foarte generoase pentru asocierea fermierilor, pentru unitățile de colectare și procesare a produselor agricole. De aceea, este păcat să nu profităm de oportunitățile oferite de UE. Noi, PSD, oferim  șansa  țăranului  român să ajungă la nivelul clasei de mijloc, iar unul dintre obiectivele noastre, pe termen mediu, este eliminarea  agriculturii de subzistență”, a subliniat secretarul executiv al PSD Arad.

  Florin Tripa afirmă că PSD va elabora un program amplu de sprijin pentru tinerii care vor să-și deschidă o afacere în agricultură.

  „Mulți tineri vor să se întoarcă la țară pentru a face agricultură. Dar au nevoie de o garanție că pot trăi din roadele pământului, că pot câștiga bani și că pot prospera. Partidul Social Democrat  le poate oferi această garanție că agricultura va reprezenta o prioritate zero pentru viitorul Guvern PSD”, a menționat Florin Tripa.

   

  Biroul de presă al PSD Arad

  Comandat de PSD ARAD. Executat de PROFESSIONAL WEBDESIGN  SRL-D.  Cod Unic de Identificare Atribuit de Autoritatea Electorală Permanentă la desemnarea Mandatarului Financiar: 11160007​

  NOTĂ: Prezentul comunicat de presă reprezintă un spațiu publicitar pe perioada campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, ca un bonus pentru un banner publicitar, prin intermediul cărora formațiunile politice doresc să se promoveze și să evidențieze anumite aspecte. Redacția Special Arad nu își asumă conținutul comunicatului de față!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.