Florin și Ghiță au îndoliat Curticiul și Sântana. Cristina și-a pierdut soțul și fratele chiar de ziua ei

  de Andrei Fuliaș | 16 noiembrie 2018, 11:23 PM | Povești despre oameni

  0

  Complitul accident de pe Drumul Județean 792C, drum ce leagă orașele Curtici și Sântana, a decimat o familie și a îndoliat două orașe. Doi tineri, Florin Popovici, din Curtici, și Ghiță Cadaru, din Sântana, și-au pierdut viața după ce s-au izbit cu mașina de un stâlp, iar ulterior au fost cuprinși de flăcări.

  Accidentul s-a produs vineri seara, în jurul orei 20:00, când cei doi se îndreptau dinspre Sântana spre Curtici. Informațiile noastre – deocamdată neoficiale – susțin că cei doi se îndreptau spre o petrecere. Mai exact, spre petrecerea dată cu ocazia zilei de naștere a Cristinei, soția lui Florin și sora lui Ghiță. Mai aveau vreo patru kilometri până la destinație.

  Așadar, chiar de ziua ei de naștere, Cristina și-a pierdut două dintre cele mai dragi persoane din viața sa, soțul și fratele.

  Florin Popovici avea 35 de ani și era un mare împătimit al motocicletelor. În urma acestuia a rămas nu doar o soție devastată de această tragedie, ci și doi copii de doar câțiva anișori. Și dacă momentan încă nu se știu cauzele exacte ale accidentului, se pare însă că Florin avea permisul de conducere anulat de câțiva ani. Totodată, acesta era angajat al Companiei de Apă Arad. Prietenii din Curtici ai lui Florin spun despre acesta că era un tip mereu jovial și plin de viață. Că i-a plăcut să-și trăiască viața, că a iubit viața, însă pare-se că, în cele din urmă, viața nu l-a iubit pe el la fel de mult. „Era un băiat foarte săritor și era mai mereu cu zâmbetul pe buze”, ne-a povestit un apropiat de-al lui Florin, care dorește să rămână în anonimat.

  Ghiță Cadaru era chiar mai tânăr decât cumnatul său, Florin. Acesta avea doar 24 de ani. Ghiță a fost pompier la Sântana. A fost un salvator, însă colegii săi n-au reușit să-l mai salveze și pe el. Mai multe echipaje ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență s-au grăbit la locul accidentului să-i salveze pe cei doi tineri, fără să știe că printre ei se află și un coleg de-al lor, dar soarta a fost mult prea crudă cu cei doi și le-a curmat viețile înainte ca salvatorii să ajungă la fața locului. Trupurile celor doi au fost găsite carbonizate în autoturismul cuprins de flăcări și care se afla izbit de un stâlp de înaltă tensiune și cu roțile în sus.

  Primul care a ajuns la fața locului a fost de fapt un bărbat. Un șofer care se afla pe celălalt sens de mers, împreună cu alte două persoane, și care la un moment dat a văzut în oglinda retrovizoare cum autoturismul marca Opel Omega, condus de Florin, a început să „danseze” pe șosea, apoi s-a rostogloit și s-a izbit de un stâlp și într-o fracțiune de secundă a izbucnit un incendiu. Bărbatul a întors de îndată autoturismul său și s-a dus la locul accidentului cu extinctorul pe care îl avea în portgabajul mașinii, dar flăcările erau prea mari pentru a putea fi stinse un extinctor auto, iar dintre fiarele contorsionate nu răspundea nimeni. Este foarte posibil ca Florin și Ghiță să-și fi pierdut viețile chiar în urma impactului cu stâlpul de beton, înainte ca autoturismul să fie cuprins de flăcări.

  Așadar, soarta a fost cruntă cu cei doi. Florin, un împătimit al motocicletelor, și-a pierdut viața probabil din cauza vitezei, iar trupul lui Ghiță, un luptător cu flăcările, ajungând să fie carbonizat în urma unui incendiu.


  Vezi și: Două persoane au murit într-un accident teribil, produs pe drumul dintre Sântana și Curtici. Mașina s-a făcut scrum | Foto


  Transmitem condoleanțe familiei pe această cale și le dorim multă putere pentru a trece pentru această tragedie. Să se odihnească în pace!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.