Florin Iordache a demisionat din funcția de ministru al Justiției

  de Andrei Fuliaș | 9 februarie 2017, 2:51 PM | Naţional

  0

  Imediat după ședința de Guvern ce a avut loc astăzi, ministrul Justiției, Florin Iordache, a făcut o declarație de presă unde și-a anunțat demisia din fruntea Ministerului Justiției.

  „Bună ziua! Am de făcut o declarație de presă. De când am venit la minister, am făcut o serie de demersuri legale pentru a îndrepta niște situații. Am hotărât să inaintez demisia din funcția de ministru al Justiției”, a explicat Florin Iordache.

  Florin Iordache este autorul Ordonanței de Urgență nr. 13/2017, din cauza căreia sute de mii de români au ieșit în stradă pentru a protesta timp de mai bine de o săptămână.
  Este interesant de urmărit dacă protestatarii se mulțumesc cu demisia lui Florin Iordache din fruntea Ministerului Justiției, sau aceștia vor cere în continuare demisia premierului Sorin Grindeanu, împreună cu tot Guvernul, sau a lui Liviu Dragnea din fruntea Camerei Deputaților, acestea fiind și ele câteva dintre scandările oamenilor ieșiți în stradă.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.