Florin a fost bătut brutal cu o bâtă, într-un birt din Cermei, chiar de către patron. „Gunoiule, tu nu ai voie aici!” (Foto)

  de [email protected] | 6 August 2017, 4:06 PM | Cermei | Recomandările editorilor | Știri Arad

  4

  Miercuri seara, în jurul orei 22, Florin A. (30 de ani) s-a dus într-un bar din centrul satului Cermei ca să-și cumpere două băuturi răcoritoare. În loc să fie servit, vânzătorul (patronul, totodată) s-a repezit la el: „Gunoiule, tu nu ai voie aici!”, striga acesta de după pult, după care l-a scuipat pe client, iar acesta, evident, a ripostat. Scandalul s-a terminat cu o bătaie și cu lovituri violente cu o bâtă, suferite de Florin.

  Conflictul spontan, ne-a declarat purtătoarea de cuvânt IPJ Arad, s-a degenerat într-o bătaie zdravănă în afara localului, după care amândoi au chemat Poliția… și amândurora le-a fost întocmit câte un dosar penal.

  Familia lui Florin a apelat la un avocat și la Special Arad, ca acest caz să nu rămână fără ecou și fără un verdict al autorităților competente, doar că patronul localului susține că nu el a început altercația, ci Florin A. l-a înjurat și i-a rupt tricoul.

  Potrivit lui Florin însă, el doar i-a răspuns patronului nervos cu o înjurătură, dar nu a pus astfel decât pai pe foc. Patronul a luat o bâtă groasă care i-a fost la îndemână și l-a lovit de mai multe ori, cauzându-i leziuni pe tot corpul, pe cap, pe spate, pe mâini și pe picioare, lovindu-l cu brutalitate inclusiv după ce acesta căzuse și nu a mai putut să se apere deloc.

  Poliția cercetează cazul în aceste zile, dar așteaptă mai întâi rezultatele de la Medicina Legală, Florin A. suferind – după cum se observă în imagini – răni destul de grave.

  „Un recidivist. A fost și închis pentru droguri, în Italia”

  Familia lui Florin susține că patronul magazinului este de mult timp „certat cu legea”, ba mai mult, că a fost închis pentru deținere și consum de droguri în Italia. Un amănunt, de altfel, confirmat și de IPJ Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

   • Pentru că adevărul, ca de obicei, e undeva la mijloc 🙂 . Din informațiile pe care le-am avut, ai văzut, am încercat să nu luăm partea unuia sau altuia: „Florin / familia lui Florin susține că”… „patronul barului spune că…”, „potrivit Poliției…”. Pentru bănuieli, speculații, respectiv informații suplimentare stă la dispoziția oricui opțiunea de a comenta, aici.

    0 voturi
    +1
    -1
  1. Nu se procedeaza asa.. chiar daca individul e destul de recalcitrant,nu reprezinta un pericol! Maxim il scoti afara sau il pui la punct in local.. maxim atat! Nu-l alergi pe strada cu paru’ pe motiv ca „tu pi mini ma injuri di mama?!”

   La Vaslui merge.. dar asa ceva e inadmisibil in anul 2017!

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.