joi, 30 mai, 2024

Special Arad Logo

  FlorAr 2024 – expoziție de flori în Piața „Avram Iancu“

  de Special Arad | 14 mai 2024, 1:37 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: arhivă)

  Zeci de mii de fire de flori, plante perene, plante decorative și arbuști vor alcătui un spectacol vizual în Piața „Avram Iancu“ din Arad, unde, timp de trei zile, va avea loc evenimentul „FlorAr“, anunță Centrul Municipal de Cultură.

  În perioada 17 – 19 mai 2024, artiști floriști din Arad, ajutați de pasiune, creativitate, talent, vor expune, după câteva zeci de ore de muncă, aranjamente florale și figurine din flori dintre cele mai diverse (instrumente muzicale, fluturi, prințesa florilor, mașina cu flori) care vor colora și vor înmiresma piața din spatele teatrului arădean, astfel încât acest spațiu să se transforme într-un univers plin de farmec.

  În cadrul evenimentului, vineri, 17 mai 2024, între orele 16:00 – 18:00, Soso și Nuți, cunoscuții artiști arădeni vor aduce în Piața „Avram Iancu“, „Alaiul primăverii“, un spectacol pe picioroange.  Acesta va putea fi vizionat și sâmbătă, 18 mai 2024, tot în intervalul orar 16:00 – 18:00.

  Zilnic, între orele 16:00 – 21:00, copiii vor putea să participe la ateliere de creație cu tematică florală.

  De asemenea, în Piața „Avram Iancu“ va fi amenajată o zonă de food, unde se vor putea servi preparate culinare diverse și băuturi răcoritoare.

  Evenimentul FlorAr este organizat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură. Bugetul alocat este de circa 300.000 lei.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.