Flavius Măduța dă șah organizației PSD Arad! A renunțat la funcția de președinte

  de Special Arad | 5 November 2015, 3:12 PM | Inutile | Recomandările editorilor

  4

  Știri Arad. Mulți au crezut că va fi viitorul candidat la Primăria Aradului din partea PSD Arad. Deputatul Flavius Măduța, însă, pare a juca o partidă de șah cu cei din filiala locală a PSD, el demisionând astăzi din toate funcțiile deținute în partid.

  El era președintele Organizației Municipale PSD Arad și președinte executiv al Organizației Județene. El a recâștigat funcția de președinte al organizației municipale în urmă cu aproximativ o lună, la alegerile locale din PSD.

  Așa, la o primă analiză a gestului deputatului, putem opina că acesta a dat șah organizației județene PSD Arad, dorind, prin demisia din toate funcțiile, să nu-și asume vreo candidatură anul viitor. Și, în consecință, să aștepte alegerile locale de anul viitor, după care, în eventualitatea unor înfrângeri, să revină și să ajungă la conducerea filialei. Și ar mai putea fi o „variantă”, deocamdată neconfirmată: se punea la cale debarcarea sa din funcții, membrii de partid fiind nemulțumiți de activitatea sa (chiar numărul voturilor pe care le-a luat deputat în alegerile organizației municipale, care au avut loc în septembrie, confirmă acest lucru), iar el a dorit, învățat bine de apropiați, să prevină umilirea sa publică.

  Știre în curs de actualizare

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.