sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Flavius Domide a fost operat pe creier la Timișoara!

  de Lucian Dănilă | 4 iulie 2014, 12:33 PM | Sport

  0

  Legendarul fotbalist al echipei UTA din anii 70, Flavius Domide, se află internat la Spitalul Clinic Județean din Timișoara. El a fost operat, fiindu-i scos un cheg de sânge de pe creier. Gyuri Vaczi, președintele Old Boys UTA, spune că cel cunoscut ca „roșcovanul” se simte mai bine iar situația lui s-a stabilizat.

  „Avea mari dureri de cap și amețeli, fiind dus la Spitalul Clinic Județean din Timișoara și a intrat direct în operație. Avea un cheag de sânge pe creier. Acum se simte mai bine, așa cum te poți simți după o operație la creier. Va reveni în zilele care urmează la Arad și va fi bine”, spune Gyuri Vaczi.

  Adrian Wiener, purtătorul de cuvând al Spitalului Clinic Județean din Arad, spune că „în urmă cu două săptămâni s-a prezentat la noi la spital. Avea o problemă cu un hematom la creier și l-am redirecționat spre Spitalul Clinic Județean din Timișoara.”

  Flavius Domide a participat în urmă cu trei săptămâni la turneul pe care Old Boys UTA l-a susținut în Austria. „Roșcovanul” a evoluat la UTA în anii 60-80, echipă cu care a cucerit de două ori titlul național. În septembrie 1970 a făcut parte din echipa arădeană care a eliminat celebra Feyenoord, pe atunci campioană a Europei și campioană intercontinentală.

  Domide, născut la data de 7 mai 1946, a făcut parte și din lotul național al României la Campionatul Mondial din Mexic 1970. Deși nu a evoluat în niciun meci, arădeanul a fost propus pentru a i se face o statuie la Ciudad de Mexico, alături de fiecare cel mai frumos fotbalist al selecționatelor participante la Cupa Mondială din 1970. Acea statuie nu s-a mai realizat niciodată…

  domide

  Sănătate multă, nea Gigi!

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.