joi, 20 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update Teemo a fost găsit! Flaviu și-a regăsit cel mai bun prieten. Final fericit

  de Lucian Dănilă | 27 februarie 2020, 8:15 PM | Știri Arad

  2

  Se numește Teemo, iar de câteva zile este de negăsit. Teemo este cel mai bun prieten al lui Flaviu, acel prieten necondiționat, loial, iubitor și plin de viață, acel prieten care îi făcea viața frumoasă lui Flaviu și iubitei acestuia, Ale.

  Teemo a dispărut în urmă cu câteva zile, în zona UTA, iar de atunci, Flaviu și Ale nu mai știu nimic despre el. Există o minimă informație că drăgălașul cățel ar fi fost văzut recent în cartierul Bujac din Arad.

  Flaviu și Ale au postat pe Facebook un anunț despre dispariția lui Teemo:

  „Am pierdut acest cățel luni seara, vă rog ajutați-ne să îl găsim! Răspunde la numele de Teemo(Timo) și are ham și batic roșu”.

  teemo 3 

  În cazul în care aveți vreo informație recentă despre Teemo, care ar putea ajuta la găsirea lui, puteți să-i scrieți în privat lui Flaviu-Ovidiu Stuhulet sau Ale Onsbdrig (dați click pe fiecare nume), dar o puteți face și la numărul de telefon de mai jos:

  Tel: 0752.238.820

   

  UPDATE

  Teemo a fost găsit vineri dimineață, după patru zile de pribegie, în zona fostei fabrici IMAR.

  Mulțumim tuturor celor care au participat cu „share” și cu informații.

  teemo 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.