duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Flaviu Hoțopan și echipa sa vor stabili un nou record cu kayacul pe Dunăre

  de Special Arad | 30 mai 2018, 4:27 PM | Sport

  0

  Împreună cu membrii de la Federația Română de Kaiac Canoe și DreamSport, în an centenar, arădeanul Flaviu Hoțopan dorește să arate, prin puterea exemplului, copiilor și părinților acestora că sportul poate reprezenta un viitor frumos, și prin muncă și perseverență se pot obține reușite notabile. Sportivii care sunt la început de carieră trebuie să știe că drumul cel mai sigur spre victorie este munca, și că dopajul distruge cariere, proiecte, precum și viitorul acestora.

  Sportivii sunt ambasadorii unei țări, ei reușesc prin muncă și sacrificiu să transmită mesaje în lumea întreagă, și să crească notorietatea țării pe care o reprezintă.

  Flaviu Hoțopan și echipa sa vor parcurge întreaga Dunăre cu kayacul, în vederea stabilirii unui record mondial de viteză de 24 de zile, actualul record înregistrat fiind de 35 zile.

  În data de 28 mai, Flaviu Hoțopan și echipa au făcut un ultim antrenament la Baza Perla și au avut o întâlnire cu cei care au vrut să îi vadă înainte de plecarea spre Germania. Pe 30 mai echipa va porni din Ulm pe Dunăre în jos. Parcursul va putea fi monitorizat de către doritori pe facebook, pe pagina proiectului ”Împreună suntem puternici”, prin imagini și poziția exactă pe Dunăre. Între 10 și 12 iunie Flaviu și echipa sa va intra în țară, la Baziaș.

  În sport, important este să participi, nu neapărat să și câștigi. Acesta este sloganul sportivilor, dar în cazul lui Flaviu Hoțopan voința ce îl caracterizează va face să își atingă scopul propus.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.