vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Flagrant cu stupefiante pus la cale de polițiștii de la Crimă Organizată din Arad! A fost arestat preventiv pentru 30 de zile

  de Special Arad | 27 februarie 2017, 11:15 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Polițiștii de la Crima Organizată din Arad au pus la cale un flagrant la… Timișoara. A fost reținut un tânăr care pusese pe picioare o super afacere. Acesta și-a deschis în urmă cu mai multă vreme un magazin virtual cu ajutorul căruia vindea droguri în toată lumea.

  Tânărul aducea stupefiantele din Olanda, Mexic sau Germania si mai apoi le scotea la vânzare pe internet. Trimitea cu poșta cantități însemnate de LSD, ciuperci, ulei de cannabis și pastile de ecstasy. Drogurile ajungeau în judetele Arad, Timiș, Hunedoara și Caraș Severin, precum și Statele Unite ale Americii, Canada și chiar în Australia.

  Polițiștii de la Crimă Organizată Arad au intrat pe firul afacerii și au reusit să-l identifice pe traficant. Polițiștii arădeni au organizat apoi flagrantul în Timișoara și l-au ridicat pe comerciantul online de stupefiante. La locuinţa tânărului au fost găsite de oamenii legii și sume importante de bani: zeci de mii de lei, dolari, lire sterline și aproximativ 9.000 de euro.

  Traficantul a fost prezentat judecătorilor de la Tribunalul Arad care l-au arestat preventiv pentru 30 de zile și este cercetat în continuare pentru trafic internațional de droguri de risc și mare risc.

  drog 1

  drog 2

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.