miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fiul unor judecători a provocat moartea unei fete de doar 18 ani! Acesta era și băut

  de - | 17 iulie 2018, 12:45 PM | Naţional

  0

  Minorul se afla în maşină cu alţi trei prieteni. Cel mai probabil se întorceau de la o petrecere. Pentru fata de 18 ani nu s-a mai putut face nimic.

  ŞTIREA INIŢIALĂ: Accidentul a avut loc marţi dimineaţa, în jurul orei 3, pe DN 65, în apropiere de hanul Doctorului. M. U., în vârsta de 16 ani, din Craiova, se afla la volanul unui Volkswagen Golf. Tânărul era în maşină cu alţi trei prieteni. O fată, în vârstă de 18 ani şi doi băieţi de 15, respectiv 17 ani. La un moment dat, copilul a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat. Fata, care se afla pe scaunul din dreapta, a murit, iar cei trei Băieţi au suferit multiple leziuni. La faţa locului au ajuns o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare, dar nimeni nu a mai putut face ceva pentru tânăra. În urma testării minorului, a rezultat o alcoolemie de 0,4mg/l. Vom reveni cu amănunte.

  UPDATE: M.U. tânărul care se afla la volan, este fiu de judecători. Tatăl lui este Dumitru Unchiaşu, judecător la Judecătoria Craiova, delegat la Penitenciarul de Minori Craiova. Mama este Cecilia Unchiaşu, judecător la Tribunalul Dolj. Maşina implicată în accident era a tatălui minorului.

  Citeste mai mult: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.