joi, 25 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Fiul patronului lanțului JUMBO a murit, omorând și alte trei persoane într-un accident groaznic! (VIDEO ȘOCANT și FOTO)

  de Lucian Dănilă | 27 februarie 2017, 9:03 PM | Internaţional | Regional

  7

  Tragedie fără margini în familia patronului lanțului de magazine JUMBO Apostolos Vakakis. George Vakakis, fiul acestuia în vârstă de numai 24 de ani, a murit ieri într-un groaznic accident care s-a petrecut la 83 de kilometri de Atena, pe drumul național care leagă Atena de Lamia.

  George a condus un autoturism Porsche, închiriat, cu o viteză de peste 200 de kilometri la oră. Pe video se vede cum acesta lovește un alt autovehicul, Honda Civic, după care spulberă efectiv clădirea de pe marginea drumului care a și explodat!

  Conducătorul mașinii Honda Civic, care a parcat regulamentar pe marginea drumului, nu se afla în autoturism. În mașină se aflau soția sa de 33 de ani și fiul de doar 3 ani. Șoferul se afla la toaletă în momentul impactului, iar după bubuitură a fugit spre mașină pentru a-și salva familia. Nu a mai reușit. În stare de șoc, acesta a chemat poliția și pompierii.

  George Vakakis a murit și el în explozie, iar alți doi pasageri de la el din mașină, care nu purtau centura de siguranță, a fost aruncați prin parbriz. Unul dintre ei a murit ulterior.

   

   

  „Este oribil. Familia aștepta în parcare. Ei nu au fost chiar parcați pe banda de urgență, era regulamentar”, (conducător auto martor la accident, pentru LamiaReport).

   

  George Vakakis este fiul cel mai mare magnat industria jucăriilor din Grecia, Apostolos Vakakis. Familia Vakakis deține lanțul JUMBO, care a fost singura afacere pe profit în mod constant în timpul crizei financiare din Grecia.

  De mai bine de doi ani, un astfel de magazin JUMBO a fost deschis și la Arad, lângă hypermarketul REAL.

  SURSE: neoskosmos.com și indigoeu.info

  vakakis 1 vakakis 2 vakakis 3 vakakis 4 vakakis 5

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. „George Vakakis a murit și el în explozie, iar alți doi pasageri de la el din mașină, care nu purtau centura de siguranță, a fost aruncați prin parbriz. Unul dintre ei a murit ulterior”…porsche-ul are doua locuri.A treia persoana o ținea în portbagaj?
   „… după care spulberă efectiv clădirea de pe marginea drumului care a și explodat!” A naibii clădire care a explodat. Poate era plina de butelii.
   Mașina închiriată. Tac’su are elicopter în parcare, dar închiriază mașini.

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.