Fiul multimilionarului Viorel Micula vrea la facultate în Suedia, dar încă nu a luat Bacalaureatul

  de - | 20 iulie 2016, 9:54 AM | Regional

  0

  În urmă cu doi ani, cazul bacalaureandului Victor Micula a ajuns în toată presa centrală. El este fiul magnatului Viorel Micula, unul dintre cei mai bogați români, co-proprietar al holdingului Transilvania General Import Export, European Drinks și al trustului media care înglobează Național TV, Național FM și Favorit TV. Tânărul, absolvent al Colegiului Economic „Partenie Cosma” din Oradea, a eșuat la examenul maturității, fiind și dat afară, la sesiunea de toamnă, din cauză că a copiat. De atunci pauză. Victor nu s-a mai înscris la Bac, dar cu toate acestea și-a putut continua viața extravagantă, scrie bihorstiri.ro.

  Semn că tatăl său nu i-a închis robinetul de bani. Într-o declarație dată postului Antena 1, Micula jr a declarat că vrea o perioadă de relaxare pentru a-și trăi viața, dar și pentru a se dedica afacerilor. Pe pagina sa de Facebook, junele se descrie drept „President at Scandic Distilleries”.

  Cât despre eventuale studii superioare, Victor Micula spune că s-ar putea să aleagă să meargă la o facultate din Suedia. Doar că și pentru asta va avea nevoie de o diplomă de Bacalaureat. Ultimele postări pe Facebook îl arată pe tânărul bine dotat financiar într-un avion (foto), în drum spre Geneva.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.