Fiul city-managerului orașului Ineu și un pompier au fost urmăriți ca-n filme într-o acțiune contra braconajului

  de Alin Olteanu | 10 decembrie 2018, 11:59 AM | Știri Arad | Topic special

  3

  Zarvă mare vineri seara, în jurul orei 22,30, atunci când ofițerii de la Serviciul „Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase” Arad  au surprins și au dorit să oprească o mașină de teren care circula suspect într-o zonă aflată în imediata apropiere a Ineului. Deoarece șoferul mașinii nu a respectat semnalele și nu a oprit, polițiștii au început urmărirea, cu tot tacâmul din dotare (ne referim (și) la stroboscoape).

  Într-un final, cei aflați în mașina care nu a oprit, au fost surprinși acasă (acolo unde au dorit să se ascundă) la actualul city-manager al orașului Ineu, Aurel Zaharia (fostul comandant al Poliției orăneșenești din localitate), constatându-se că este vorba de chiar fiul acestuia și de un prieten al său, pompier.

  A urmat o ceartă între city-manager și oamenii legii, o armă fiind confiscată într-un final.

  Cei doi, ne referim la fiul lui Zaharia și la pompier, s-au ales cu dosare penale pentru braconaj și nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

   

  Sursa foto: Arhivă

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.