miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fiți atenți cum traversați strada! Polițiștii arădeni au dat amenzi în valoare totală de peste 18.000 lei

  de Special Arad | 24 aprilie 2018, 11:36 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat. Polițiștii Biroului Rutier au desfășurat, ieri, o acțiune pentru depistarea și sancționarea participanților la trafic care nu respectă prevederile O.U.G. 195/2002 privind acordarea de prioritate și disciplina pietonilor.

  Acțiunea s-a desfășurat între orele 10,00 – 15,00, pe Bd. Iuliu Maniu, Bd. Revoluției, Bd. N. Titulescu și C. A. Vlaicu, fiind aplicate, în total, 65 de sancțiuni contravenționale în valoare totală 18.210 lei.

  Astfel, au fost sancționați 19 pietoni care au traversat strada prin locuri nepermise, fiind reținute, pentru 30 de zile, 11 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor. Au mai fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea regimului legal de viteză și 19 pentru alte abateri de la prevederile legale.

  Polițiștii Biroului Rutier vor continua aceste acțiuni pe raza municipiului, pentru combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.