marþi, 23 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  ExclusivFirmele de construcții ale omului de afaceri decedat în martie, Nicolae Popovici, au fost preluate din insolvenţă de un grup de firme din Arad

  de Ovidiu Balint | 30 mai 2019, 12:44 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Drumul Pâncota-Seleuș - o provocare pentru noii patroni

  Intermed utilaje SRL şi Compania Agregate SRL au intrat în insolvenţă cu puțin timp înainte ca patronul acestora, Nicolae Popovici, să își găsească sfârșitul într-un grav  accident rutier produs între Pecica și Nădlac. Ieri, firmele acestuia au fost preluate, în urma negocierilor, cu activ şi pasiv (adică și datoriile), de către un alt grup de două societăți, al căror reprezentant este omul de afaceri George Medinţu.

  George Medinţu, care de profesie este inginer specializat în construcţia de drumuri, ne-a declarat că vor fi onorate toate contractele angajate, fiind continuate şi lucrările începute. Printre lucrările contractate de Intermed Utilaje SRL se numără controversatul drum Pâncota-Seleuş şi strada Cometei, care leagă depozitele OMV de şoseaua de centură nord.

  „Se va face o analiză riguroasă pentru restructurarea celor două firme, în vederea rentabilizării lor. Vom păstra patrimoniul, printre care se numără cele 60 de utilaje, staţia de asfalt de la Pâncota şi cariera de piatră de la Dud. Am semnat deja un parteneriat cu o altă carieră de piatră de la Tălagiu. E bine că am salvat o companie arădeană”, ne-a declarat George Medinţu.

  Firmele caută deja să facă angajări de ingineri, manageri de proiecte, mecanici, dorind ca în viitorul apropiat să îşi dezvolte activităţile pe acest segment.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.