sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A prădat o societate comercială din Lipova. Bunurile furate, în valoare de 20.000 de lei, găsite în urma unei percheziții

  de Ioana Costaș | 25 august 2023, 4:23 PM | Știri Arad

  0

  O societate comercială din orașul Lipova a fost prejudiciată cu aproximativ 20.000 de lei prin furt.

  S-a furat de la schelă metalică cu platformă la zeci de metri liniari de fier beton și chiar traverse din beton și sute de dale din beton. Bunurile sustrase au fost găsite în urma unei percheziții efectuate de polițiști și procuror la domiciliul unui bărbat în vârstă de 58 de ani, din Lipova. La aceeași adresă, oamenii legii au mai descoperit material lemnos în valoare de peste 48.000 de lei, fără acte de proveniență.

  „În urma activităților desfășurate de polițiștii orașului Lipova, într-un dosar penal, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Lipova, în ziua de 24 august, împreună cu polițiștii Biroului pentru protecția Fondului Forestier și Piscicol, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la imobilul deținut de un bărbat de 58 de ani, din Lipova. În curtea imobilului au fost găsiți 150 de metri geogrid, o schelă metalică cu două platforme, aproximativ 50 de metri liniari de fier beton de diferite grosimi, 130 de traverse din beton și 280 de bucăți de dale din beton, susceptibile a fi fost sustrase de la o societate comercială din Lipova. Valoarea bunurilor este estimată la aproximativ 20.000 de lei. În aceeași locație, au mai fost găsiți aproximativ 67,50 metri cubi de material lemnos de diverse sortimente, categorii și specii, preponderent cherestea, în valoare totală de aproximativ 48.300 de lei, fără documente de proveniență; un banzic și un circular artizanal, motofierăstraie și alte bunuri utilizate pentru prelucrarea lemnului. Bunurile depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit un dosar penal pentru furt și furt de arbori”, a transmis IPJ Arad.

  Citește și: Poliția din Săvârșin a prins un hoț căutat pentru 11 furturi

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.