sâmbãtã, 25 mai, 2024

Special Arad Logo

  Firmă din Timiș, jefuită sistematic de un curier

  de - | 7 decembrie 2022, 7:56 PM | Regional

  0

  imagine cu rol ilustrativ (arhivă)

  Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au reținut ieri un bărbat în vârstă de 21 de ani bănuit de săvârșirea infracțiunii de furt. Oamenii legii au fost sesizați de administratorul unei societăți comerciale, situate pe strada Aviatorilor, din localitatea Ghiroda, județul Timiș, cu privire la faptul că din sediul societății mai sus mentionate ar fi fost sustrase un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile.

  „În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că, în perioada 10 – 25 noiembrie, un bărbat, în vârstă de 21 de ani, angajat în calitate de curier la societatea comercială, ar fi sustras din depozitul societății mai multe bunuri înainte de a fi luate în gestiune (un televizor, o mașină de găurit, o drujbă, o boxă portabilă și mai multe telefoane mobile) cauzând un prejudiciu de aproximativ 4.920 de lei”, a transmis IPJ Timiș.

  Polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au reușit să îl prindă pe bărbat în Timișoara și să recupereze aproape în întregime prejudiciul (două telefoane nefiind recuperate).

  Sursa: pressalert.ro.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.