Firimituri de la Marțian! Clujeanul a oferit bani de semințe jucătorilor!

  de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2014, 10:43 AM | Sport

  0

  UTA se apropie de a doua retrogradare din istorie în al treilea eșalon fotbalistic. Este vorba despre acea UTA care își trăiește ultimele săptămâni cu acest nume, dar istoria va consemna totuși că gruparea alb-roșie a retrogradat în 2014 în Liga a 3-a.

  Pentru a evita acest lucru nimeni nu mai poate face nimic pe plan sportiv. Cărțile au fost aruncate la Oradea, după înfrângerea cu FC Bihor (scor 0-4). Se mai poate salva situația prin birourile Federației, care ar putea mări numărul de echipe din liga secundă în sezonul care urmează. Atunci, însă, gruparea lui Marțian nu se va mai numi UTA…

  Marțian a mai făcut o dată de râs, deși nu credem că mai era nevoie, acest nume de legendă. Impotent financiar, catastrofal ca și manager și lipsit de orice urmă de tact, Marțian a distrus de tot un club care și așa era în pragul dezastrului în urmă cu un an când a sosit el la Arad.

  UTA a deplasat două echipe la Oradea. Una era formată din seniori, cei care au evoluat pe parcursul campionatului, și o a doua era formată din juniorii antrenați de Sandu Gaica. Seniorii s-au ținut de cuvânt și au refuzat să intre pe teren dacă nu le sunt plătite salariile pentru luna decembrie. „Nu credem că este normal Adrian Marțian. El trebuia să ne plătească tuturor salariile pe luna decembrie și a venit la noi cu 10 mii de lei, o sută de milioane de lei vechi, 2.500 de euro, să îi împărțim între noi și să jucăm? Este incredibil”, spun jucătorii.

  Cu ei în tribunele stadionului din Oradea, Marțian a decis să introducă pe teren echipa de juniori plus câțiva seniori care au „trădat” grupul, la fel cum s-a întâmplat și la Reșița. Au pierdut cu același scor ca și în Valea Domanului, 0-4, dar după meci au fost umiliți și ei! Marțian a plătit o masă după meci, dar nu tuturor, ci numai cui a dorit el!

  Ajunși la Arad, cei care au jucat, staful tehnic și staful medical i-au așteptat la stadion pe Micșa și pe Barbu, „slugile” pseudo-patronului clujean, care au venit cu ceva mărunțiș. Micșa a apărut cu un Mercedes A Classe avându-l în dreapta pe Cătălin Barbu – care în două sezoane a participat la îngroparea a două nume de legendă, FC Argeș și UTA – și le-a dat… bani de semințe celor care i-au așteptat…

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.