Finalistă Miss Italia, desfigurată cu acid de fostul iubit. Prima apariţie în public, după atac: „Vreau să vedeţi ce mi-a făcut”

  de - | 2 May 2017, 9:09 AM | Internaţional

  0

  Gessica Notaro, tânara care a fost desfigurată cu acid de un fost iubit, şi-a făcut curaj şi a ieşit pentru prima dată în public, la o emisiune televizată. Fosta finalistă Miss Italia şi-a apărat la început faţa cu o eşarfă, dar a renunţat la ea şi a ţinut să trasmită un mesaj lumii întregi, scrie Gandul.info, citând Daily Mail.

  Gessica avea aproape totul la 27 de ani, frumuseţe şi faimă. Reuşise să ajungă până în finala Miss Italia, să îşi facă un nume în showbizul italian şi o carieră în televiziune.  Piesele ei muzicale erau tot mai apreciate, iar ultimul videoclip fusese foarte bine primit de public.

  Pe 10 ianuarie, chiar în ziua în care tânăra comemora şase ani de moartea fratelui său, a fost aşteptată în faţa casei de cel de care se despărţise după o relaţie de trei ani. Hotărât să se răzbune, Jorge Edson Tavares i-a aruncat acid sulfuric pe faţă. Tânăra de 27 de ani a stat două luni în spital, iar acum luptă să nu îşi piardă vederea la un ochi. Gessica va avea prima intervenţie chirurgicală abia peste un an de zile, dar până atunci urmează un tratament care o costă 600 de lire pe lună. La prima apariţie în public, Notaro a rostit printre lacrimi.

  Gessica și fostul ei prieten care a desfigurat-o, Jorge Edson Tavares. Sursa foto: Daily Mail

  Gessica și fostul ei prieten care a desfigurat-o, Jorge Edson Tavares. Sursa foto: Daily Mail

  „Vreau să vedeţi ce mi-a făcut. Asta nu e iubire. M-am rugat lui Dumnezeu să-mi ia frumuseţea, dar să-mi lase ochii. A ales acea zi intenţionat, pentru că ştia că este data la care comemoram cei şase ani de la moartea fratelui meu”, a  spus tânăra.

  modelacid

  „Chiar dacă voi fi mai bine, aceste cicatrici interioare le voi purta tot restul vieţii mele. Îmi va fi întotdeauna teamă să ies din maşină şi să mă duc acasă, pentru că voi trăi din nou şi din nou acea scenă”, a adăugat Gessica Notaro.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.