marþi, 26 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  FINAL: Minerul Motru – UTA 2-3! Victorie cu emoții pentru UTA după ce a avut 3-0!

  de Lucian Dănilă | 24 octombrie 2014, 3:17 PM | Sport

  0

  UTA întâlnește în aceste momente la Motru formația locală Minerul. Retrogradată în vară din liga secundă, gruparea din Motru nu trece prin momente foarte bune, având o singură victorie în primele 9 etape.

  UTA caută cea de-a treia victorie consecutivă, puncte cu care s-ar menține în plutonul fruntaș dat fiind obiectivul clubului, promovarea.

  La meci asistă aproximativ 200 de spectatori, terenul fiind moale în urma ploilor căzute în ultimele zile. La joc asistă și un număr de șase suporteri ai grupării arădene!

  Formații:

  Minerul Motru: Șerban – Iclănzan, Andrițoiu, Trașcă, C. Laurențiu – Vrâncuț, Nikoloff, Bertea (89 Gavrilescu), Stoenac – Fărcășanu (89 Cernica), Trifu. Antrenor: Gabi Zahiu

  UTA: Bodea – Voicu, Botiș, Filaret, Suslak (57 Petrică Dragoș) – Strătilă (65 Copil), Varga, Nădăban (85 Cotoc), Burlă – Cipri Rus (65 Leucuța), Ousmane. Antrenor: Roland Nagy

  Arbitru: Dorian Barzuca (Lugoj) – Cristian Pleșa și Lavinia Bozdog (ambii din Timișoara).

  Observatori FRF: Ion Fevronia (Craiova) și Liviu Coloj (Filiași)

  Min. 10: După zece minute de joc, UTA și-a creat o ocazie la poarta lui Șerban, dar lovitura de cap a lui Cipri Rus a fost reținută de portarul „minerilor”

  Min. 14: Voicu a primit un cartonaș galben după ce l-a faultat pe Stoenac. Gazdele au avut două șuturi la poarta lui Bodea prin Vrâncuț și Trifu, dar portarul arădean a apărat cu siguranță.

  Min. 18: Iclănzan, unul dintre jucătorii care au evoluat și în sezonul trecut la Motru în liga secundă, a primit cartonaș galben după un fault la Rus.

  Min. 25: Laurențiu de la Minerul a văzut direct cartonașul roșu după un fault din spate asupra lui Strătilă. UTA are șansa să joace mai mult de o oră în superioritate numerică.

  Min. 32: Filaret a fost avertizat cu cartonaș galben

  Min. 45: GOOOOOOOL UTA! Cipri Rus a marcat pentru UTA primul său gol în actualul campionat! Atacantul arădean a fructificat o centrare a lui Burlă trimițând mingea în dreapta lui Șerban: 0-1!

  Înainte de golul lui Rus, Nădăban a fost foarte aproape să deschidă scorul, dar șutul său a fost respins în doi timpi de portarul gazdelor!

  Min.55: ocazie mare pentru Motru. Varga a respins din fața porții o minge trimisă cu călcâiul de Trifu, în urma unei lovituri libere din preajma careului executată de Nikoloff

  Min. 56: Suslak vede cartonașul galben

  Min. 57: Roli Nagy face prima schimbare: Petrică Dragoș a intrat în locul lui Suslak. Se joacă acum în sistem 4-3-3, cu Ousmane, Dragoș și Rus în atac, iar locul lui Suslak de fundaș lateral stânga a fost luat de Burlă

  Min. 62: GOOOOOOOOOL UTA: Ousmane a marcat pentru 2-0 din pasa nou-intratului Petrică Dragoș: 0-2!!!!

  Min. 63: GOOOOOOOOOOL UTA: Rus face „dubla” cu un șut de la 16 metri la care portarul Șerban a scăpat mingea în poartă! 0-3!!!!!!!!!

  Min 65: Strătilă i-a lăsat locul lui Copil, iar Rus a fost înlocuit de Sorin Leucuța

  Min. 69: GOL Motru: Bertea a marcat cu un șut care inițial a lovit bara apoi a intrat în poarta apărată de Bodea, 1-3.

  Cipri Rus a spart gheața în partida de astăzi. Fără gol până la acest meci, atacantul arădean a reușit o „dublă”! „Își dorește foarte mult să marcheze”, spunea Roli Nagy despre el înainte de joc. Ousmane Gueye a recidivat și a marcat un nou gol după cel din etapa trecută cu Lugoj. Este cea de-a cincea reușită pentru atacantul senegalez în acest campionat!

  Min. 85: Cotoc a intrat în locul lui Nădăban

  Min. 87: Nikoloff machează pentru 2-3 cu un șut de la 17 metri! UTA tremură pentru victorie deși joacă cu un om în plus pe teren după eliminarea lui Laurențiu în minutul 25!

  Min. 89: Schimbare la Motru: Gavrilescu în locul lui Bertea și cernica în locul lui Fărcășanu

  Min. 93: final de meci

  UTA a câștigat cu emoții un meci pe care timp de 70 de minute la controlat categoric. Chiar dacă finalul a fost cu emoții, Bătrâna Doamnă a câștigat al treilea joc consecutiv și rămâne astfel în cărțile promovării. Este al treilea joc consecutiv în care arădenii marchează de trei ori! Etapa viitoare UTA va juca pe teren propriu cu Turceni, sâmbătă de la ora 15!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.