marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Final de săptămână plin cu apeluri la 112! Mai multe femei au cerut ajutorul polițiștilor pentru că au fost bătute și amenințate

  de Special Arad | 22 martie 2021, 2:25 PM | Știri Arad

  0

  Comunicat   La data de 21 martie a.c., polițiștii orașului Ineu au reținut pentru 24 de ore, un bărbat de 33 ani din aceeași localitate, care, încălcând ordinul de protecție provizoriu emis pe numele său, si-ar fi agresat fizic și amenințat concubina și fiul minor al acestora. Bărbatul a fost introdus în arestul I.P.J. Arad, urmând a fi prezentat magistraților Parchetului de pe lângă Judecătoria Ineu cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție

  Polițiștii Secției 7 Rurală Lipova au emis, la data de 19 martie a.c., un ordin de protecție provizoriu, pe numele unui bărbat de 42 de ani, din Zăbrani, care, în timp ce se afla la domiciliu, și-ar fi agresat fizic și amenințat soția. În aceeași zi, bărbatul s-ar fi întors la domiciliu, încălcând astfel ordinul de protecție emis pe numele său. Acesta este cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violență în familie și încălcarea ordinului de protecție provizoriu.

  Tot la data de 19 martie a.c., polițiștii orașului Sântana au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva unui bărbat de 47 de ani, din Sântana, care și-ar fi agresat fizic mama în vârstă de 67 de ani. Pe numele bărbatului a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Și un bărbat de 52 de ani, din Ghioroc, este cercetat de polițiștii Secției 7 Rurală Lipova. Acesta, la data de 20 martie a.c., în timp ce se afla la domiciliu, și-ar fi agresat fizic soția de 47 de ani. Pe numele său a fost emis ordin de protecție provizoriu și a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.