Final de competiție! Pompierii din toată țara s-au adunat pe Stadionul Gloria și au luptat pentru titlul de campioni naționali

  de Special Arad | 12 august 2022, 3:16 PM | Sport

  0

  Două zile la rând, joi și vineri, pompierii s-au întrecut între ei pentru podiumul etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență. Aceste probe au avut loc în municipiul Arad, pe Stadionul Gloria, în perioada 11.08-12.08.2022.

  A fost o onoare pentru noi, arădenii, ca în acest an să fim gazda etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență.

  Cu emoția care ne caracterizează pe noi pompierii, indiferent dacă suntem militari, civili sau cei care lucrăm în servicii private pentru situații de urgență, am reușit astăzi să ajungem la finalul competiției, respectiv premierea câștigătorilor.

  După o luptă acerbă s-au stabilit câștigătorii etapei naționale a concursurilor profesionale ale serviciilor voluntare și private pentru situații de urgență”, povestesc reprezentanții ISU Arad.

  Clasament general:

  Locul I -SVSU Lespezi-Iasi
  Locul II- SVSU Râșnov -Brașov
  Locul III-SVSU Săbăoani- Neamț

  Locul I SPSU Vard Brăila SA
  Locul II SPSU Minprest Serv SA
  Locul III SPSU Schaeffler România SRL

  Câștigătorii au primit premii, diplome, medalii și cupe iar toți participanții au fost felicitați pentru pregătirea, dăruirea și fair play-ul prezentate în concurs.

  Am avut onoarea de a-l avea alături de noi în cadrul festivității de premiere, pe Inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, domnul General locotenent, Dan Paul Iamandi.

  Dorim să adresăm în primul rând felicitări tuturor pentru participare, să mulțumim colegilor care s-au implicat în buna desfășurare a acestei competiții, colegilor arbitri, colegilor din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență “Vasile Goldiș” al județului Arad, colegilor din cadrul IGSU, instituțiilor partenere: Consiliului Județean Arad, Primăriei Municipiul Arad, precum și sponsorilor“, au mai adăugat reprezentanții ISU.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.