vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Filtre în Arad și Timiș! Un deținut de la Penitenciarul Arad a evadat de la un punct de lucru din Timișoara

  de Lucian Dănilă | 12 iulie 2019, 5:43 PM | Știri Arad

  2

  Un deținut a evadat în timp ce se afla la un punct de lucru din Timișoara. Încarcerat la Arad, unde efectuează o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare, Ion Murariu (41 de ani), este căutat în aceste momente de polițiști din două județe.

  La Timișoara traficul a fost blocat din cauza filtrelor, mai multe poze apărând deja în spațiul online.

  „Vineri,  12.07.2019, în jurul orei 13 00 , s-a constatat că deţinutul MURARIU ION, în vârstă de 41 de ani, condamnat definitiv la 4 ani și 6 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat, clasificat în regim semideschis, a părăsit un punct de lucru exterior, aflat pe raza municipiului Timișoara.

  În vederea capturării deţinutului, au fost dispuse măsuri specifice, respectiv:

  • blocarea căilor de acces pe posibilele direcţii de deplasare, alarmarea personalului, trimitereade echipe de căutare formate din personalul unităţii, precum şi cooperarea cu Inspectoratele de Poliţie ale Judeţelor Arad şi Timiş, Inspectoratele Judeţene al Jandarmeriei Arad şi Timiş, Inspectoratul General al Poliţiei de Frontieră.

  Menționăm că părăsirea fără autorizare a punctului de lucru aflat în exteriorul locului de deținere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte conform prevederilor articolului 285 din Codul Penal, cu închisoare de la șase luni la trei ani.

  La momentul părăsirii punctului de lucru, deţinutul era îmbracat cu tricou albastru, bluză neagră, pantaloni gri-verzui, şapcă neagră, rucsac negru cu litera M pe el şi era tuns capac.

  Pentru orice informaţie cu privire la persoana în cauză, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Arad, la numărul de telefon: 0257 212661, 0752 090234”, se arată în comunicatul remis de Subcomisar Eduard Magold, purtător de cuvânt la Penitenciarul Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  3 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.