duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Filmul unei execuții. Cine este arădeanul care și-a decapitat verișorul cu o drujbă

  de Mihai Todoca | 31 ianuarie 2019, 12:27 PM | Bârzava | Regional | Știri Arad

  3

  (foto: pressalert)

  Criminalul arădean în vârstă de 32 de ani, care azi noapte și-a ucis cu sânge rece verișorul, decapitându-l cu o drujbă, se numește Dorin Muntean din Monoroștia, comuna Bârzava. Acesta se întorsese de la muncă din Spania în vara anului trecut. Din informațiile pe care le deținem, Dorin Muntean a avut mai tot timpul probleme și nu doar cele cu legea, acesta fiind deja condamnat cu suspendare pentru infracțiuni la regimul circulației rutiere.

  Motivul pentru care acesta și-a executat verișorul este unul incredibil: acesta cumpărase o mașină de la Mihai Laiu (victima n. red.), iar ulterior a fost nemulțumit de achiziție. Dorin și-a cerut banii înapoi, iar întrucât victima a refuzat conflictul a degenerat și s-a ajuns la crimă.

  Astfel joi dimineață, în jurul orei 4,30, Dorin a tăiat cu drujba ușa casei în care locuiau Mihai Laiu și copiii lui. Adolescenții au încercat să fugă, iar fiul cel mic a ajuns la spital cu piciorul rupt, după ce, îngrozit, a sărit pe fereastră. În casă se afla și iubita fiului de 18 ani al victimei. Dorin a reușit să intre în casă, și-a urmărit verișorul prin curte l-a lovit, apoi i-a tăiat capul cu drujba. După ce a decapitat victima, criminalul a plecat. Bărbatul plin de sânge pe haine și cu drujba în mână a fost observat, la scurt timp, de o patrulă a Poliției. Între timp, și vecinii, alertați de țipetele copiilor și de zgomot, au sunat la 112.

  Dorin este reșinut de polițiști, iar IPJ Timiș continuă cercetările.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.