Filmul despre „cel mai bun film prost făcut vreodată”, la Cinema Arta

  de [email protected] | 11 septembrie 2020, 11:29 AM | Cultură | Film

  0

  Nu, nu este vorba despre un film american despre producția arădeană „Frânturi de speranțe” a duoului Merișca-Dupu (deși ar fi o idee extraordinară!), dar ceva similar. Este vorba despre „The Disaster Artist”, filmul lui James Franco despre filmul „atât de rău, încât e genial” al lui Tommy Wiseau, „The Room”. Va fi proiectat în această seară în grădina de vară a cinematografului Arta, de la ora 20:30.

  Nefiind o proiecție în premieră (filmul e din anul 2017), intrarea va fi liberă, în limita locurilor disponibile, pe bază de rezervare la telefon 0257/280526 (luni-joi între orele 8-17, vineri între orele 8-14) sau [email protected]

  Regizorul/actorul James Franco a ecranizat pentru marile ecrane povestea reală şi deopotrivă tragicomică a lui Tommy Wiseau, un outsider al industriei cinematografice, al cărui vis a fost dintotdeauna acela de a fi acceptat de industria hollywood-iană ca un veritabil realizator de film.

  „Un Artist Numit Dezastru” transformă această realitate într-un tribut adus prieteniei, libertăţii de exprimare artistice şi visurilor aparent imposibile devenite realitate. „Un Artist Numit Dezastru” are la bază bestseller-ul lui Greg Sestero despre realizarea „dezastruosului” film cult „The Room”, care a făcut istorie drept „cel mai bun film prost făcut vreodată”.

  Un memento hilar şi binevenit al metodelor diferite care îţi pot garanta statutul de legendă, atunci când nu ai limite sau nu ai idee despre ceea ce faci.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.