Filmul crimei din Vlaicu se întinde pe ani de zile. Florin Hajas e criminalul, Izabela Ramona e victima, iar mai jos este povestea lor cu finalul care a îngrozit Aradul

  de Andrei Fuliaș | 25 februarie 2019, 12:36 PM | Dezvăluiri | Povești despre oameni | Topic special

  0

  Crima din Vlaicu șochează o întreagă țară. S-a petrecut noaptea trecută (duminică spre luni), în Blocul A7 de pe Calea Aurel Vlaicu din Arad (zona Fortuna).  Florin Hajas, un bărbat în vârstă de 40 de ani, din orașul arădean Pecica, și-a ucis cu bestialitate fosta soție, pe Ramona Izabela Nagy, în vârstă de 38 de ani, tot din Pecica.

  Orbit de gelozie, Florin a pus mâna pe cuțit și a înjunghiat-o pe Ramona Izabela cu peste 30 de lovituri de cuțit. Crima pare desprinsă din filmele de groază, totul petrecându-se în fața copilului de numai 10 ani pe care cei doi îl aveau împreună.

  Florin Hajas este fost jandarm, indisponibilizat în urmă cu aproximativ opt ani, odată cu modificarea unor legi care le cereau angajaților Jandarmeriei să aibă studiile liceale finalizate, iar acesta nu le avea, cel puțin nu la acel moment. Ulterior, acesta s-a apucat de taximetrie, dar după vreo trei ani de zile, acesta s-a lăsat de această meserie, fiindcă (pretindea acesta – potrivit surselor noastre) nu se făceau destui bani. Ulterior acesta ar fi plecat la muncă în Franța, iar după ce s-a întors a revenit din nou la taximetrie, însă doar pentru câteva luni, renunțând din aceleași motive ca și prima oară. A urmat apoi o perioadă în care Florin Hajas n-a avut un loc de muncă, însă și-a găsit o altă ocupație… În mintea acestuia s-a „cuibărit” un gând sumbru, anume că soția îl înșală cu un alt bărbat. Au urmat apoi luni de teroare pentru Ramona Izabela, vecinii confirmând că au existat multe scandaluri între cei doi. În luna octombrie a anului trecut cei doi au divorțat. Divorțul a venit în aceeași perioadă în care Ramona Izabela și-a pierdut mama.


  Citește și: UPDATE 3 Crimă înfiorătoare în Vlaicu! După ce și-a înjunghiat soția de zeci de ori, și-a înfipt cuțitul în burtă și a sărit de la etajul 9. Apar noi informații


  Sursele noastre spun că Florin făcuse deja o obsesie pentru fosta lui soție și că gelozia efectiv i-a luat mințile. Acesta o urmărea frecvent, fie că mergea la piață, fie mergea în centrul comercial Ziridava, unde se plimba și o supraveghea pe Ramona Izabela, aceasta lucrând la un magazin de bijuterii din clădire. De altfel, femeia și-a și dat demisia de la magazinul de bijuterii, tocmai fiindcă nu mai suporta ca fostul ei soț să o tot urmărească.

  Cei doi se mai întâlneau uneori, cel mai probabil pentru binele copilului pe care îl aveau împreună. În același context s-a petrecut de fapt și crima oribilă din noaptea de duminică spre luni. Florin a mers în vizită la fosta soție și la copil, pentru a petrece ceva timp cu cel mic. Acesta ar fi rămas acolo peste noapte, iar într-un moment de gelozie a izbucnit o ceartă, după care a pus mâna pe un cuțit și… mai departe știți deja. Apartamentul în care s-a petrecut întreaga scenă, spun sursele noastre, a fost al Ramonei Izabela, care l-ar fi moștenit de la o mătușă.

  Totodată, se pare că această crimă nu s-a petrecut chiar din senin, ci că a fost una mai degrabă premeditată. Florin ar fi spus în mai multe rânduri, prin Pecica, că într-o zi își va ucide fosta soție. Probabil că, la fel ca de obicei, nimeni nu l-a luat în seamă. Și s-a ajuns aici…

  Ramona Izabela Nagy mai avea două surori, iar Florin Hajas provenea dintr-o familie cu patru copii.

  În final, nu putem să nu ne gândim și să ne întrebăm oare prin ce clipe trece micuțul celor doi, martor la toată scena? Dar familiile celor doi, mai ales că – potrivit surselor noastre – una dintre surorile Ramonei Izabela locuiește în același bloc în care s-a petrecut crima?

   

  Sursa foto: Facebook

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.