duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cele mai populare filme și seriale pe serviciile de streaming din România în 2023, potrivit JustWatch

  de Tomck@t | 19 decembrie 2023, 11:53 AM | Pop Culture | Recomandările editorilor

  0

  Revenim cu datele statistice ale celor mai populare filme și seriale de pe serviciile de streaming din România conform ghidului online de streaming JustWatch.com, însă în loc de clasamentele lunii trecute, vă prezentăm acum cele mai populare filme și seriale pe serviciile de streaming în anul 2023.

  Precizăm, ca de fiecare dată, că cele două liste de mai jos nu reprezintă efectiv audiența serviciilor de streaming (ele nefiind publice), ci popularitatea titlurilor pe JustWatch.com, adică cele mai căutate filme și seriale pe această platformă.

  Disney+, number 1 și la filme, și la seriale

  Asigurându-și poziția de lider, Disney+ domină topurile cu șase filme din catalogul său. SkyShowtime urmează îndeaproape pe locul doi, cu trei titluri, în timp ce Prime Video (care deși se află pe primul loc, cu filmul „My Fault / Vina mea”) are o singură apariție în clasament. La fel și HBO Max, care abia a obținut ultima poziție, cu un film de animație care în România se găsește inclusiv pe Disney+ („Spider-Man: Into The Spider-Verse”).

  Lipsește cu desăvârșire în topul filmelor Netflix.

  Disney+ își continuă în continuare „domnia” și în ceea ce privește serialele, având cele mai multe (patru) titluri în Top 10.

  Pe a doua poziție sunt Netflix și HBO Max, fiecare cu două titluri (dintre care unul, în ambele cazuri, fiind serialul „The Walking Dead”, care apare inclusiv pe Disney+), în timp ce SkyShowtime își asigură tot două titluri de seriale în top, însă abia la capătul listei.

  Pozițiile destul de bune în cele două topuri atinse de SkyShowtime reprezintă o reușită demnă de atenție pentru serviciul de streaming operat în parteneriat de companiile NBCUniversal și Paramount, deoarece acesta a apărut în România abia în acest an.

  Crunchyroll și Prime Video, cu „Atacul Titanilor”, respectiv „The Summer I Turned Pretty”, contribuie fiecare cu o intrare listă.

  De altfel, este pentru prima oară când în topurile din România realizate de JustWatch apare Crunchyroll, serviciul de streaming specializat pe desene animate japoneze, numite „anime”.

  TOP 10 FILME PE SERVICII DE STREAMING ÎN 2023

  TOP 10 FILME PE SERVICII DE STREAMING ÎN 2023

  TOP 10 SERIALE PE SERVICII DE STREAMING ÎN 2023

  TOP 10 SERIALE PE SERVICII DE STREAMING ÎN 2023

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.