Filmele și serialele noi în luna noiembrie pe Netflix: „Narcos: Mexico”, „Arcane”, „Cowboy Bebop”, „Red Notice”, printre multe altele

  de - | 6 November 2021, 12:10 PM | Film | Pop Culture

  0

  „Narcos: Mexico” – sezonul 3 (respectiv sezonul 6 din seria „Narcos”), „Arcane” – un serial animat bazat pe universul din spatele jocului League of Legends, „Cowboy Bebop” – o adaptare după celebrul serial anime, „Red Notice” – un film cu Ryan Reynolds, Dwayne Johnson și Gal Gadot în rolurile principale și multe filme cu tematică de Crăciun sunt noutățile lunii noiembrie pe serviciul de video streaming Netflix.

  Titlurile lunii

  The Claus Family (din 1 noiembrie) / FILM

  Când bunicul lui se îmbolnăvește subit, Jules, care detestă sărbătorile, descoperă moștenirea magică a familiei și își dă seama că numai el ar putea salva Crăciunul.

  The Harder They Fall (din 3 noiembrie) / FILM

  Proscrisul Nat Love vrea răzbunare și pornește călare împreună cu banda sa pentru a-l învinge pe Rufus Buck, un criminal nemilos ajutat recent să evadeze din închisoare.

  Narcos: Mexico – Sezonul 3 (din 5 noiembrie) / SERIAL

  O nouă generație de lideri de cartel luptă pentru putere, jurnaliștii vânează adevărul, iar agenții guvernamentali acționează la limita dintre dreptate și corupție, scrie HotNews.

  Big Mouth – Sezonul 5 (din 5 noiembrie) / SERIAL

  Confesiuni romantice, tirade furioase și zvonuri răutăcioase fac prăpăd, iar viermi și zburători își croiesc drumul către inimile găștii de la școala Bridgeton.

  Love Hard (din 5 noiembrie) / FILM

  După ce-l întâlnește pe Făt-Frumos online, o scriitoare din Los Angeles zboară 5.000 de km să-i facă o surpriză de Crăciun, dar cea surprinsă va fi ea.

  Gloria (din 5 noiembrie) / SERIAL

  Spionajul, minciunile și secretele domină atmosfera în Glória do Ribatejo, în 1968, când un inginer de la Radio Europa Liberă complotează în Portugalia Războiului Rece.

  The Club (din 5 noiembrie) / SERIAL

  În Istanbulul anului 1955, o mamă și o fiică se reîntâlnesc după o despărțire de 17 ani. Bazat pe o poveste adevărată.

  The Unlikely Murderer (din 5 noiembrie) / SERIAL

  Serialul ne prezintă modul în care un bărbat care pretinde că a asistat la asasinarea lui Olof Palme, prim-ministrul Suediei, ar putea să scape nepedepsit pentru crimă.

  Arcane (din 6 noiembrie) / SERIAL

  Tensiunile dintre cele două orașe ating cote maxime în timp ce noile invenții alimentează o posibilă revoluție. În Piltover, Hextech democratizează magia, în Zaun, un medicament transformă oamenii în monștri. Arcane îi aduce la viață pe unii dintre cei mai cunoscuți campioni din League of Legends.

  Father Christmas is Back (din 6 noiembrie) / FILM

  Patru surori mereu puse pe harță învață rapid despre importanța unei familii unite când, de Crăciun, tatăl demult înstrăinat își face apariția la fastuosul lor conac.

  Passing (din 10 noiembrie) / FILM

  În New Yorkul anilor ’20, o femeie de culoare își vede lumea dată peste cap după ce în viața ei apare o fostă prietenă din copilărie care se dă drept albă.

  Gentefied – Sezonul 2 (din 10 noiembrie) / SERIAL

  Familia Morales face totul ca să împiedice deportarea bătrânului. Ana, Chris și Erik înfruntă noi provocări în viețile lor romantice și profesionale.

  7 Prisoners (din 11 noiembrie) / FILM

  Un adolescent încearcă să scape din ghearele unui traficant de carne vie și e nevoit să aleagă între viața dusă conform codului său moral și lupta pentru supraviețuire.

  Red Notice (din 12 noiembrie) / FILM

  Interpolul emite o notificare roșie (un mandat pentru localizarea și arestarea celor mai căutați infractori din lume), iar cel mai bun expert în profilare de la FBI, John Hartley (Dwayne Johnson), trece la treabă.

  În căutările lui pe tot globul, se trezește în mijlocul unui jaf îndrăzneț și se vede forțat să-și unească forțele cu cel mai mare hoț de opere de artă din lume, Nolan Booth (Ryan Reynolds), pentru a-l prinde pe cel mai căutat hoț de opere de artă din lume, supranumit Nebunul (Gal Gadot).

  Lies and Deceit (din 12 noiembrie) / SERIAL

  O profesoară de literatură își caută dreptatea împotriva unui chirurg despre care pretinde că ar fi violat-o, în vreme ce el neagă totul cu vehemență.

  Christmas Flow (din 17 noiembrie) / SERIAL

  O iubire neașteptată se înfiripă de Crăciun între un rapper faimos și o jurnalistă tenace. Vor reuși oare să facă relația să funcționeze în ciuda diferențelor dintre ei?

  Riverdale – Sezonul 6 (din 17 noiembrie) / SERIAL

  Această dramă întunecată cu adolescenți revine cu al șaselea sezon.

  Tear Along the Dotted Line (din 17 noiembrie) / SERIAL

  În timpul unei călătorii în afara orașului alături de prieteni, un desenator din Roma și conștiința lui, un tatu, reflectează asupra vieții și iubirii neîmpărtășite.

  The Queen of Flow – Sezonul 2 (din 17 noiembrie) / SERIAL

  La mulți ani după ce a căutat să se răzbune, Yeimy duce o viață liniștită. Însă eliberarea lui Charly din închisoare și revenirea unui dușman schimbă totul.

  The Princess Switch 3: Romancing the Star (din 18 noiembrie) / FILM

  O relicvă neprețuită de Crăciun este furată, iar Margaret și Stacy, sosia ei, apelează la îndrăzneața Fiona, copia fidelă a lui Stacy, și la fermecătorul ei fost iubit.

  Blown Away: Christmas (din 19 noiembrie) / SERIAL

  Cinci concurenți revin și umplu atelierul cu creații festive în acest concurs cu temă de sărbători. Miza constă în 10.000 de dolari și titlul de cel mai bun sticlar.

  Cowboy Bebop (din 19 noiembrie) / SERIAL

  Un grup pestriț de vânători de recompense urmărește cei mai periculoși infractori ai galaxiei. Ei salvează lumea… pentru o sumă potrivită. Un serial de acțiune.

  Hellbound (din 19 noiembrie) / SERIAL

  Ființe nepământene împart pedepse sângeroase și damnează oamenii, determinând apariția unui grup religios care răspândește teoria justiției divine.

  Reflection of You (din 19 noiembrie) / SERIAL

  Viața fabuloasă a unei pictorițe de succes începe să se destrame când o fostă prietenă cu un viitor promițător revine în peisaj, însă e doar o umbră a ceea ce a fost.

  Tick, Tick…Boom! (din 19 noiembrie) / FILM

  În pragul aniversării a 30 de ani, un compozitor talentat de muzică de teatru se împarte între iubire, prietenie și presiunea de a crea ceva măreț, cât mai are timp.

  Love Me Instead / Beni Çok Sev (din 19 noiembrie) / FILM

  Mehmet Ada Oztekin regizează această dramă de familie despre reîntâlnirea dulce-amară dintre tată și fiică.

  New World (din 20 noiembrie) / SERIAL

  În acest reality-show cinci vedete fac strategii și se sabotează pentru a câștiga bani virtuali pe care îi vor încasa în ziua plecării de pe o insulă utopică.

  Masters of the Universe: Revelation – Partea 2 (din 23 noiembrie) / SERIAL

  O bătălie groaznică destramă Eternia, iar Teela și un grup neobișnuit fac echipă pentru a salva universul. O continuare a serialului clasic din anii ‘80.

  The Outlaws (din 22 noiembrie) / FILM

  Un adolescent introvertit ajunge într-un grup de inadaptați și realizează în scurt timp că este depășit de situație.

  A Boy Called Christmas (din 24 noiembrie) / FILM

  Pornit într-o călătorie pentru a-și găsi tatăl și a aduce acasă darul speranței, neînfricatul Nikolas își întâlnește destinul într-un ținut magic, locuit de spiriduși.

  Bruised (din 24 noiembrie) / FILM

  O fostă vedetă MMA revine în cușcă și luptă pentru o ultimă șansă la izbăvire după ce fiul pe care l-a părăsit revine în viața ei. Protagonistă și regizoare: Halle Berry.

  True Story (din 24 noiembrie) / SERIAL

  O oprire în turneu devine o chestiune de viață și de moarte pentru un comedian după ce urmările unei seri cu fratele lui amenință să distrugă tot ce a construit.

  F is for Family – Sezonul 5 (din 25 noiembrie) / SERIAL

  Această comedie animată vulgară și nostalgică revine cu un al cincilea sezon.

  A Castle for Christmas (din 26 noiembrie) / FILM

  O scriitoare americană încearcă să cumpere un castel scoțian de la un duce morocănos care ezită să vândă, însă tranzacția vine cu unele surprize pentru cei doi.

  Elves (din 28 noiembrie) / SERIAL

  Doi frați în vacanță pe o insulă izolată dau peste niște elfi. Însă aceștia nu construiesc jucării de Crăciun, ci sunt însetați de sânge și terorizează localnicii.

  The Summit of the Gods (din 30 noiembrie) / FILM

  În această adaptare a unei serii manga bazate pe un roman din 1998, o cameră foto Kodak atrage un fotojurnalist într-o aventură pe Everest.

  Sursa: HotNews

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.