Filarmonica vă invită la un nou concert gratuit „La băncuțe”

  de Special Arad | 3 August 2022, 10:03 AM | Cultură | Știri Arad

  0

  Menuetul de Boccherini, Humoreska de Dvořák, Rondo alla Turca de Mozart, dar și mult Strauss! O listă lungă de favorite vă așteaptă în ultimul concert de „La băncuțe”, vineri, 5 august 2022, la ora 20.00, succese de public ale muzicii clasice, pregătite de cvartetul Filarmonicii – Cristina Sînmărtinean – vioara I, Greta Niculescu – vioara a II-a, Marcel Cameniță – violă, Cristina Ungureanu – violoncel – și de flautistul Constantin Talmaciu.

  „Seara de vineri va fi din nou cu antren, emoție și bună dispoziție!
  Nu ezitați să vă opriți la un popas, să vă relaxați și să vă bucurați alături de noi!”, transmite Filarmonica Arad.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.