vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Filarmonica vă invită la concert

  de Special Arad | 11 ianuarie 2019, 11:01 AM | Cultură

  0

  Programul Eminescu continuă seria de evenimente ale lunii Ianuarie, reluând ca în fiecare an, de Ziua Culturii Naționale, câteva dintre cele mai frumoase texte poetice, îmbrăcate în forma sonoră a vocii acompaniate. De o delicatețe și luminozitate comparabilă cu aceea a lumii colindelor, cântecele pe versuri de Eminescu îi invită pe cei care iubesc muzica și poezia la o emoționantă întâlnire cu liedurile sau valsurile de inspirație românească, elegantele compoziții purtând semnătura clasicilor Gheorghe Dima, Aurel Eliade, Tudor Flondor, Ioan D. Chirescu, Sabin Drăgoi, sau a acelora care au îmbrățișat limbajul muzicii romantice în deceniile mai apropiate: Vasile Spătărelu, Vasile Timiș, Livia Teodorescu Ciocănea.

  Acompaniați de pianistul Sorin Dogariu, soprana Mirela Cusursuz, baritonul David Buzgău, și corul academic dirijat de Robert Daniel Rădoiaș, îl au ca invitat al serii de Marți, 15 Ianuarie 2019, în concertul de la ora 19.00, pe actorul Valentin Voicilă.
  .

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.