sâmbãtã, 15 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fiica unui preot din Maramureș s-a sinucis aruncându-se de pe un bloc! Ce mesaj a lăsat tânăra

  de - | 7 septembrie 2022, 3:41 PM | Naţional

  0

  (foto: arhivă)

  Tânăra avea 18 ani și era fiica preotului din Moisei. Ea a lăsat un mesaj sfâșietor pe contul ei de Instagram înainte de a-și lua viața. Se pare că era în depresie și avea unele probleme în familie.

  Tânăra de 18 ani absolvise  Liceu Avram Iancu din Cluj Napoca. Ieri după amiază, tânăra a scris un mesaj de adio pe contul ei de Instagram, după care s-a dus pe strada Observatorului din Cluj Napoca, a urcat într-un bloc cu 12 etaje și s-a aruncat de la geamul de la ultimul etaj.

  „La data de 6 septembrie a.c., în jurul orei 16.15, polițiștii au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la faptul că pe strada Observatorului din municipiul Cluj-Napoca, o persoană de sex feminin s-ar fi aruncat de la etajul unui blocLa fața locului s-a deplasat o echipă operativă din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, care a constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o tânără de 18 ani, din județul Maramureș, pentru care medicii, din păcate, au pronunțat decesul”, arată IPJ Cluj.

  Trupul femeii va fi transportat la Institutul de Medicină Legală Cluj-Napoca, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

  Polișiștii au deschis un dosar penal și fac cercetări pentru a descoperi cum s-a produs tragedia.

  „Durerea a fost prea mare pentru mine”

  Pe contul ei de Instagram a publicat mesajul de adio pe care l-a scris doar cu puțin timp înainte de a urca la etajul XII, de unde s-a aruncat în gol.

  Sper că vă veţi aminti de mine…. Sper că vă veţi aminti de mine privind la cer în miez de noapte, la fiecare stea sau nor şi fiecare strop de ploaie, pentru că acestea erau lucrurile mele preferate. Şi nu aplecaţi urechea la gurile rele care vor spune despre mine fel de fel de lucruri, chiar şi când voi fi moartă. Să vă fie milă de ei, căci sufletele lor sunt făcute din venin şi vieţile lor sunt la fel de mizerabile cum a fost a mea, Ei mă vor invidia, pentru că am avut curajul să fac ce ei nu au putut niciodată”, a scris ea.

  Mă veţi uita în câţiva ani. Dar să nu uitaţi niciodată că am fost înconjurată de oameni care au râs de durerea mea, care m-au făcut să simt că nu însemn nimic doar ca să se simtă mai bine. Oameni care m-au părăsit când aveam cea mai mare nevoie, care m-au rănit doar pentru că li se părea amuzant. Oameni care vor râde când mă vor vedea în sicriu. Viaţa mea s-a spulberat, în timp ce aproape toţi cei în care am avut încredere mi-au sfâşiat sufletul, bucată cu bucată, până ce nu a mai rămas nimic. Durerea a fost prea mare pentru mine”, mai sune tânăra de doar 18 ani în mesajul ei.

  La final, nu depresia sau greşelile m-au ucis. A fost lumea egoistă şi dezgustătoare în care a trebuit să trăiesc”, a mai scris tânăra îainte de a-și pune capăt zilelor.

  sursa: adevărul

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.