Fight Club – runda a doua

  de [email protected] | 22 iulie 2014, 1:57 PM | Cultură

  0

  Deși prima lege din Fight Club este să nu scoți niciun cuvânt despre existența lui, mai toată lumea care a citit romanul (apărut în 1996) sau a văzut filmul, vorbește despre o posibilă continuare a poveștii.

  Deocamdată, sequelul nu-l include pe Brad Pitt într-o ecranizare de Hollywood, dar este cert că va apărea un serial de benzi desenate cu un număr limitat, editat de Dark Horse Comics.

  Autorul bestsellerului, Chuck Palahniuk, a mărturisit la festivalul Comic Con din 2013 că lucrează la o continuare, iar acum avem și detalii.

  Potrivit Dark Horse Comics, povestea din Fight Club 2 se va petrece cu 10 ani după întâmplările din romanul original, când naratorul realizează că el și tovarășul lui violent și manipulativ, Tyler, sunt una și aceeași persoană.

  Palahniuk și-a încălcat propria lege și a vorbit despre Fight Club cu USA Today, mărturisind și câte puțin din firul poveștii. Acesta va fi o alternanță între viitor și trecut, cu noțiunea că „Tyler s-ar putea să fie ceva ce a existat secole întregi și nu e doar o aberație personală ce i-a venit în mintea personajului principal”.

  Mai mult decât atât, Marla și Tyler sunt căsătoriți, dar bineînțeles, e o căsnicie disfuncțională, și au un copil de 9 ani, Junior. Tyler, care se luptă cu sechelele ce țin de relația cu tatăl său, este un tată la fel de rău pentru Junior, dar se redresează când Project Mayhem îl pune în situația de a-și salva fiul.

  Cât despre stilul benzilor desenate, Palahniuk spunea că se va merge pe o abordare caricaturistică, ca să fie evidențiate mai bine anumite momente absurd de comice. Nu va fi o poveste sumbră, așadar.

  FightClub_2982145a

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.