marþi, 28 mai, 2024

Special Arad Logo

  „Fifty Shades of Grey” a fost interzis în India

  de Special Arad | 5 martie 2015, 4:58 PM | Film | Monden

  0

  Consiliul Central de Certificare a Filmelor a interzis aparitia in India a controversatului film Fifty Shades of Grey! Iata motivele ce stau la baza luarii acestei decizii!

  In India a fost interzisa lansarea filmului Fifty Shades of Grey, ecranizare dupa romanul erotic cu acelasi nume, aparut in anul 2011. Surse spun ca cenzorii tarii nu au fost de acord cu anumite parti ale dialogului din controversatul film.

  Shravan Kumar, Directorul Executiv al Consiliului Central de Certificare a Filmelor din India, a declarat ca Universal Pictures ar putea face apel la aceasta decizie, insa nu a specificat ce anume a detreminat interzicerea filmului.

  Conform Reuters, o sursa din interiorul Universal Pictures a declarat ca decizia de interzicere a filmului a venit in ciuda faptului ca studioul a fost de acord sa scoata atat toate scenele de nuditate din Fifty Shades of Grey, cat si scenele explicite de sex.

  India se alatura astfel unor alte tari, precum Indonezia, Malaezia si Kenya, in care filmul Fifty Shades of Grey a fost interzis.

  Sursa: Agenția de Presă Mondenă

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.