sâmbãtã, 20 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Fifor și Pistru își oficializează legătura de iubire…

  de Alin Olteanu | 23 iunie 2020, 1:49 PM | Politikos | Topic special

  1

  Mâine va fi oficializată relația de dragoste… să zicem forțată… dintre senatorul Mihai Fifor, președintele PSD Arad și deputatul Eusebiu Pistru. Încă de săptămâna trecută circula pe „coridoarele” politicii din Arad informația că deputatul Pistru, sătul probabil să tot „încerce” partide care să-i ofere un loc sigur de deputat (așa cum au fost ALDE și PMP) la viitoarele alegeri parlamentare, s-a decis, după negocieri avute cu senatorul Fifor, dar și cu președintele PSD, Marian Ciolacu, să se înscrie în principalul partid de opoziție.

  Însă, putem spune, fără teama de a greși, că nici la această oră nu este sigură candidatura sa la Camera Deputaților pe un loc eligibil, dar poate dorința deputatului, spusă de mai multe ori în cercuri neoficiale, de a participa la scrutinul local, pe un loc la Consiliul Județean, va fi îndeplinită.

  Mâine, miercuri, de la ora 11, Pistru va susține împreună cu președintele PSD Arad, Mihai Fifor, o conferință de presă, în care probabil că vor indica niște motive care au condus la această neașteptată dragoste, fără săruturi, dar cu strângeri de mână și, mai mult ca sigur, cu niște avantaje de ambele părți. Care? Cu certitudine, nu putem spune.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. O vai ce nu face omu sa fie la ciolan se da și cu dusmanu se face luntre și punte doar doar poate sa fie la masa unde sta frumușel ciolanu de unde poate sa ciolaneasca iar da restu dale dracu ciolan sa fie.
   Asta e politica de calitate în tara asta (tot ei da cu alta pălărie) și ne mai miram ca tara e asa cum e.
   Mirarea mea e cum nu ii mai satura Dumnezeu sa tot candideze da sa nu facă nimic doar sa participe la slutirea ciolanului.
   Doamne ajută-ne..
   Acest comentariu e un pamflet și trebe tratat ca atare!

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.