Update Fifor și Cuc, „invitați” la DNA și audiați în calitate de martori

  de Special Arad | 13 decembrie 2019, 9:33 AM | Politikos

  0

  Fostul vicepremier și ministru de interne, Mihai Fifor, dar și fostul ministru al Transporturilor, Răzvan Cuc, vor fi audiați la DNA Timișoara în calitate de martori.

  Cei doi apăreau în referatul procurorilor DNA, în contextul în care mai mulți din cei implicați făceau referire la ei.

  Înregistrările ambientale, la care participant a fost şi unul dintre colaboratorii anchetatorilor DNA Timişoara scot la iveală numele vicepreședintelui PSD Arad, Mihai Fifor.

  Acesta este pomenit de cei care discută atunci când vine vorba de schimbări din funcţii.

  UPDATE

  Fostul ministru de Interne Mihai Fifor a ajuns vineri dimineața la DNA Timișoara, acesta anunțând că a fost citat în calitate de martor în dosarul care implică mai mulți membri ai PSD Arad.

  „Sunt invitat în calitate de martor. Ne dați voie? O să facem declarații la ieșire”, a spus Mihai Fifor, la intrarea în sediul DNA Timișoara.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.