luni, 17 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Fiat căutat de poliția din Italia, depistat la vama Nădlac

  de - | 21 noiembrie 2016, 1:16 PM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Știri Arad. Poliţiştii de frontieră de la P.T.F. Nădlac – Nagylak au depistat o autoutilitară marca Fiat Ducato, căutată de autorităţile din Italia, pe care un cetăţean român intenţiona să o introducă în ţară.

  În data de 19.11.2016, ora 20.40, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac -Nagylak, s-a prezentat în vederea efectuării formalităţilor de frontieră pentru intrarea în România, cetăţeanul român Constantin D., în vârstă de 46 de ani, conducând o autoutilitară marca Fiat Ducato, înmatriculată în Italia.

  La controlul de frontieră, şoferul a prezentat pentru mijlocul de transport în cauză un certificat de înmatriculare emis de autorităţile italiene.

  În urma verificărilor în baza de date, s-a constatat că autoutilitara era căutată pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Italia.

  Faţă  de  cele constatate, conducătorul auto a declarat că nu avea cunoştinţă despre faptul că autovehiculul este căutat de autorităţile din Italia

  Autoutilitara, în valoare de peste 3.000 euro, a fost indisponibilizată la sediul S.T.P.F Arad până la finalizarea cercetărilor, în cauză poliţiştii de frontieră întocmind actele de urmărire penală pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire la furt.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.